Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa novi objekti lice na jelke, kič i odron, objekti koji dotični i njegove kolege projektuju liče vise na našminkane prostitutke nego modernu arhitekturu sa ukusom
Haj ne rise, sve što je čovjek rekao je apsolutno u pravu. Na kraju, šta fali bbi ili scc?
SCC van svakih normalnih proporcija kakve dolikuju velicini grada kao sto je Sarajevo. BBI je projekat pranja novca gdje Golos umocio dobar kick-back od proizvodjaca onih smedjih ploca kohe su se vec pocele raspadati. U svakoj normalnoj drzavi ovaj bi vec odavno bio u zatvoru.
Reče "ugledni" arhitekta koji je SCC izbacio na 3 metra trotoara i volumenski poklopio austrougarske zgrade na Marijin-Dvoru. Nemoj nam ti govoriti kako se treba raditi svega ti
Ova bagra ne prestaje kukati i cmizdriti. Shvatite da se grad mora siriti i razvijati. Shvatite da ce pola Bosne za 50 godina zivjeti u Sarajevu, jer ovdje postoji bar neka ekonomija. Isti problem imaju Beograd i Zagreb. Neki bi ovdje htjeli da Sarajevo bude zauvijek onako kako je izgledalo za vrijeme bivse Juge.
Sarajevo je trenutno jedini grad u bivsoj Jugoslaviji koji ima pravi downtown, tj podrucje Marijin dvora. Na podrucju gdje se treba jos graditi se trenutno nalaze rusevine, divlja parkiralista, autopraonice i ostale gluposti. Grad se mora siriti i razvijati, naravno planski.
a to je taj zločinac i još mu nije izgleda dosta
Jeste al u k....:-) pa i na taxi čekaš pola sata...
JEL I IMPORTANE VAS... JEL I ROBOT NA SOCIJALNOM VAS.... NIKO VAS NE POSTUJE JEL STE POPLJUVALI PO SVEMU CEGA STE SE DOTAKLI
A KO DOZVOLI ONAJ URBICID NA ILIDZI. VASI NAJVECI SDAOVCI. SRAMI SE SDA. OD GRADA PRAVITE MAHALU. NI MARKE NISTE ULOZILI NA ALIPASINOM, MOJMILU, DOBRINJI. SAMO REDATE POSLOVNE OBJEKTE DA BI VASI SDAOVCI UBIRALI KIRIJU A RUGLO PRAVITE OD GRADA.
Jel ovo jedna obrva?
Ihtijarevic je godinama bio direktor Sluzbe zajednickih poslova Vlade FBIH. I lik odjednom multimilioner. Vrijedan neki covjek
Moze li neko napisati sta vise o vlasniku Zelo doo parkinga?
Zaslužan za izgled današnjeg Sarajeva je onaj što presijeca vrpce na otvaranju objekata.
Provjetravanje Marijin Dvora gosn. arhitekta? Cemu neboderi? Nastavite li graditi nebodere u tako uskom prostoru taj dio grada ce ostati i bez sunceve svjetlosti i bez provjetravanja !!!
E jeste našli koga ćete pitati, klixovci. Čuj BBI i SCC projektovao?! I Bosmal?! Pa taj je uvezan u sve projekte. 😛
REHA 1921, se ''zapita'' bez potrebe ikakve, pa oni su tu pored ili oko nas, halka SmranaDerA
Meni je ovaj Gološ odron arhitekta, ocito Vuk nije SDA covjek iako su njegove ideje prelijepe....
Sve ok neka.se gradi ali grozno je da.nigdje nijednog drveta nema. Obratite paznju na.svakoj slici prohekta.su neka drveca a kada se gradnja. radnja.zavrsi jednostavno nestane. Primjer SCC..