Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicno za povrsne portale i montirane ministre kad daju izjave. Pricaju o svacemu samo ne o onome sto zanima jednog prosjecnog gradjanina a to je : Kud se proteze park drina, sta obuhvata, vrsta destinacije itd. itd. .......Zaista ispod svakog nivoa!!!!
Gospodzo Golic proglasenje Nacionalnog parka ili jednog dijela dtzave i stavljanje pod njenu zastitu je ISKLJUCIVO u nadleznosti DRZAVE BIH a ne njenih nizih nivoa vlasti te se te sve radnje sto se tice prava vlasnistva i svojine definisu na DRZAVNOM NIVOU BIH a upute o daljnjem postupanju sa DRZAVNOG NIVOA BIH salju se nizim nivoima na daljnje postupanje i njihovo provodzenje.Stoga sve ove dosadasnje vase radnje su pravno ne utemeljene
ne postoji nikakva drzava bih niti ona ima zemljisne nadleznosti...ti si u velikoj zabludi..ali to nije nista novo kod bosnjaka...:)
@2PIPUN ...ne pratim ih...a za koga ces ti navijati?
Djikansk GENOCIDNA POLITIKA
''mogućnostima privrednog razvoja",,,,,,PRIVREDA je industrija i fabrika a ne šuma i livada.
Klixovci kako da izljecim mamurluk help
ne prekidaj cuganje....
Stalno se provlače perfidni zakoni koji pravu namjeru pokažu godinama kasnije u primjeni. Nije se smijelo dopustiti ukidanje prefiksa Bosanski (Brod, Novi...). Tako je krenulo pa se ukida Bosanski jezik, sporni zakon o katastru, prebivalištu. Svaka vlast "proguta nešto", što otežava razvoj, a konačni proizvod je nestanak Srba, Hrvata i Bošnjaka sa ovih prostora. Za 20 godina više će vas biti u Njemačkoj, Austriji, BGD, ZG nego u Bosni.
Područja opština čije je stanovništvo desetkovano genocidom kao zaštićena zona UN, treba izdvojiti iz pravnog sistema BiH i formirati Distrikt pod jurisdikcijom UN narednih 100 godina. To je dug UN i svijeta prema tom području, da se obnovi stanovništvo, privreda, ogromna korist za pogranične dijelove BiH i Srbije. Kakvi nacionalni parkovi, kakvi bakrači. 25 godina stoji "Fatina crkva" niko ne ferma ni pravo ni pravdu!
Kojem baji li samo ovo odgavara..
Ova zemlja jeste pravi nacionalni park ili bolje rečeno rezervat
Fala bogu da mi u FBiH nemamo nacionalnih aprkova niti imamo namjeru da ih bide nego samo najbolje dijelove i bisere priroda za bagatelu NA UŽIVANJE TERORISTIMA IZ QATARA !
Ni trun dobra nece te uraditi za Muslimane/Bosnjake u rs-u...Opet se krije neki vas lazni interes...Genocidasi tako savrseno lazu da i sebe ubijede u te lazi...Da je ista dobro nebi islo preko zemlje ciji su vlasnici Bosnjaci.
@UvijekBosna Opismeni se pa ti neće moći ništa Ovako, kad si polupismen, jbg... mogu sta hoće sa tobom Čitaj, obrazuj se, kupi pravopis, ne boli nista bogami
Muslimani nikada nisu imali mnogo zemlje. Znas se da su Srbi i pre i danas drze preko 60% teritorije BiH. Citava RS, uz to su opstine poput Drvar, Grahovo Glamoc, koji zauzimaju veliki deo Federacije. Navikli muslimani iskljucivo ziveti u gradovima, pa se pitaju kako to da im je pripalo najmanje teritorije.
Kako mislis citava RS? Reko bi covjek da su Bosnjaci i Hrvati rentali zemlju od Srba na teritoriji danasnje RS. RS je u posjedu najvecih masovnih grobnica u Evropi i mjesta gdje se sproveo genocid. To je historijska fakta!!!
@ramizovmali ahahahahahha sedi dete ne luduj. Pokazi mi gde to imate zemlju. Koja je to opstina u RS iskljucivo muslimanska, nesto kao ove tri koje sam nabrojao. Navikli ste turski okoti ziveti kao begovi u ono vreme, pa ste sad pogubljeni kada se treb starati sami o sebi. Bednici jedni da se RS i HB odvoji pomrli bi od gladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)