Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....U ovom trenutku nije važno da li se istraga vodi ili ne..............u ovoj rečenici, kao i u cijelom ovom tekstu, sadržani su svi problemi ove države.......stvarno bitno vodila se istraga ili ne, ili kako ona završila.......jer će sve ostati isto, nema promjena ma šta loše uradili..............
"Trpi",ili glasaj!
Ko bi volio da ovoj rugobi spuca samarcinu nek mi dadne minus a ko nebi neka ostane suzdrzan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Karim >> PO VIJESTI DA JE PUTIN OTKAZAO GRADNJU JUŽNOG TOKA, DEFINITIVNO, A DOGOVORIO GRADNJU PREKO TURSKE, PA DO BiH, MISLIM DA JEmILE ISPUŠIO. SADA SE VIDI ZAŠTO JE VUČIĆ RASPALIO ČAK DO iZRAELA. vUČKO JE ODPISAO RUSE!
Dodikove mete za hitni odstrel: Radojičić, Jovičić, Radmanović, Kovačević i Džombić piše: Slobodan Vasković http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2014/12/dodikove-mete-za-hitni-odstrel.html
Dodikove mete za hitni odstrel: Radojičić, Jovičić, Radmanović, Kovačević i Džombić >> Mogli bi oni njega da ustrele, u Banja Luci se nikad nezna! Ako se nakači na spomenute, Mile je u nevjerovatnim problemima. Naravno Mile lopina to odlično zna.
covic je definitivno povezao zastave sa dodrkom-seseljom.... ne pise nam se dobro...
veceras gledam na internetu emisiju rtrs-a .. indirektno... dodik i covic.... mislim da je ovo kraj covica, dodikovog dupelisca koji prodaje i evropsku uniju i nato i hrvatske interese radi ocigledno licnih interesa... ode covic uz dodikovu prorusku ideologiju i procetnicku seseljovu ideologiju koja podrzava dodrka.... e moj covicu...nahebo si....
Šta znači ode? Ti misliš da Čović radi protiv Hrvatske i protiv NATOa i EU? Nažalost, on a i Dodik rade tačno kako im ovi kažu. Samo nama podvaljuju priču koju želimo čuti. Najveći problem će nastati ako Čović uđe u vlast u Federaciji a blokira vlast na državnom nivou što je vrlo realan scenario.
sestro.... ja govorim o stavovima proruskim covica dragana.... koji podrzava dodrkove stavove koje podrzava i seselj... veceras rekao ... sto znaci da si ti ili bolesna ili pojma nemas o realnim cinjenicama.... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zona Potpunog Mraka: Najlošija Dodikova kopija mandatar; CSI Vučić, rame uz rame, sa Šešeljem i Krajišnikom duva u pocijepana Dodikova jedra piše: Slobodan Vasković http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2014/11/zona-potpunog-mraka-najlosija-dodikova.html
" i nista mi vise nije vazno,nasao sam dobar bend. Zelim samo da sviram,da se otkacim i to je sve! "
kako glavni kaže tako i biva,G.V je samo poslušni točkić
Srbistan na aparatima zajedno sa genocidistanom:nema juznog toka ,seselj mora nazad u Ag,seseljeva izjava da karadzic dobija dozivotnu samo ga more spasit smak svijeta da nedobije,seseljeva izjava da ako dodje do dejtona 2 genocidistan nestaje,en ga pljuju po svojim forumima samo ga ovi genocidasi iz BIH brane jos nisu svatili sta se desava oko njih,u cetnitetu ce jest iz kontenjera nema vis mmf a nemaju sta prodat svej dodo profucko arusi nedaju para i obecavali su samo radi juznog toka,et smrdovi nema te vis koga pljackat sad svako ima pusku nije ko 92 tenk pa na civile i onda sleper pa za smrdiju,a cuj ovog fasite dodikovog nije vazno vodil se istraga.
neda dodo da se vodi istraga.
jao ebote.....koja BANANA entitet!
Lemi kaže da će zaključak biti: kupili smo ali nismo platili jer su se oni prodali, a Željko ko i svaka alapača puno priča i ne treba mu vjerovati.