Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto mu je Vojvoda preporucio hormonsku terapiju?
taj taj :)
Koji vojvoda, jel onaj što su ga je SPO zvao Vojka prije hormonske teramije , od koje mu se rascjetao nos ko babura ? I sada mjesto Srbija kaže Svbija, kao posljedica terapijskih kontraindikacija , što izaziva masovno umokravanje Hrvata !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ajd ne palite se dzaba,da bi se tuzba obnovila i nesto postiglo trebaju se imati sposobni ljudi i voljni za rad. Ovi sto vas vode neznaju ni vola u guicu ubost. Nikad nista ni od tuzbe ni od drzave s ovakvima na rukovodecim mjestima.
Šta se ložite, traži Goeffrey sebi posla. Šešelj ga je diskreditovao za narednih 10 godina, pa sad Bošnjama prosipa šuplju. Ajde, sakupite pare za tužbu za nepostojeću agresiju. Da vidimo i to čudo.
Mi imamo pozetivan ishod Tuzbe koju je pokrenuo Boyle a skoro unistili Tihic i Softic. Institucije genocidne tvorevine su presudjene da su izvrsile genocid i po tom osnovu mi bi mogli pravnim putem (ius cogens) povrati prethodno stanje dakle Ustav RBH, drzavu bez fasiostickih aprthejda. Nazalost u koaliciji sa cetnicima a protiv drzave RBH i njenih gradjana su i fasisti-veleizdajnici iz SDA,SDP,SZBH,SBB, DF, HDZ i td. Dakle ogromna vecina tako da od pravnog puta nema nista.
Cicero je rekao da nacije ne moze prezivjet izdaju iznutra a kod nas se to upravo i desava. Veleizdajnic su SDA,SDP,SZBH,SBB,DF a agresori, sljedbenici ratnih zlocinaca su skoro sve stranke iz tzv RS i HDZ. Sada vidite o kakvom omjeru smradova se radi 90:10%. Dakle Bosnu rusi ova smrdljiva generacija, fasista, izdajica, prosatcina,.seljacina, dzikana, cetobalija,, usatsa, cetnika, neandertalaca, kojih je po statistickim podacima 90%. Sve ce se to vratiti njihovoj djeci nazalost.
Razmecete se obnovom tuzbe protiv Srbije, a sta je sa tuzbom protiv Hrvatske?
Bakire djeluj!
Ovo je hvala Srbiji sto nije podrzala referendum.Bagro.
Pamtimo! Kao sto pamtimo ono sto je Vucic rekao u nedelju u intervjuu RTS-u a povodom the referenduma: postoje neke stvari koje ne možemo javno iznositi jer to ne bi bilo pametno i štetilo bi Srbiji.
Pa,sta se onda ceka?Da prodje rok!!!Koji su ovdje nacionalni interesi???
Evo, mi bosnjaci hocemo referendum o obnovi tuzbe protiv Srbije. Kad mogu ovi iz RŠ o datumu nekom mozemo i mi!
ja veće habule na onom sudu ne viđoh ... a baš sam pratio
Obnoviti tužbu!!! Oni imaju obraza ispitivati pokolj na Markalama,a mi šutimo.Zato, Bakire,tvoja je dužnost prema onima koji su položili život u temelje ove države i prema njihovim porodicama,ali i prema svim pravdoljubivim Bosancima i Hercegovcima i patriotama,da pokreneš stvar s mrtve tačke i obnoviš tužbu,te da nakon završetka procesa, Srbija plati za ono što je napravila u Bosni, parama ili se nagodi u smislu redefiniranja odnosa sa BiH i ukidanja Republike Srpske.
Koliko politicki vrh bih ima volje za novo natezanje???Sad im ovako Fino a ovaj bi da se oni sikiraju???Ma bjeeez😂😂😂
To bi sam bila obnovljena a ne nova tužba koju bi dobili.jer presudu je dobio glavni u haagu za te zločine..jest mi ga žao..a sledeči sljedi.
Bonjour to republik Bosnia and Herzegowina
posle referenduma treba Čirilicu svugdje skidati i da bude gdje sav svjet može da pročita. Dobro došli u Republiku Bosne i Herzegovine. Welcome to republik of bosnia. Hośgeldiniz to republik of bosnia Herzlich willkommen in der republika Bosnien und Herzegowina.
Hajde ba 100 milijardi nek odštete plate i dobro je..ma da poginulima i iseljenima i invalidima to ne pomaže.
Poslije referednduma ide revizija tuzbe protiv Srbije pa ce bit 1:1 :D