Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duše drage🖤 Da nikad niko više ne ubije nečije dijete!
Na ovom zločinu i ostalim zločinima je nastala RS, kojom se ponose zločinci! Zločine i zločince nemojte zaboraviti i podsjećajte uvijek, pričajte svojoj djeci i njihovim potomcima. Nemojte nikada zaboraviti, jer zlo ne miruje i opet se može ponoviti! Rahmet vam duši nevina dječice! 🥀
😢😢😢
To je djelo hrabrih srBskih boraca i rukovodstva zločinačke rs
Političari i novinari su seronje. Umjesto da rade i pišu nešto što će ovaj jad od države pokrenuti naprijed uvijek izvuku nešto što će pokrenuti mržnju. Na taj način mogu ostati na vlasti i živjeti na grbači naroda ne radeći ništa korisno.
Kosjenc@ "Uvijek izvuku nešto što će pokrenuti mržnju"??? Ovo nije "nešto"! Ovo je sjećanje na ubijenu djecu, koju su kukavički ubili srbočetnički agresori! I ti pričaš o pokretanju mržnje? Pa skoro svaki komentar ti počinje Bošnjaci ovo, Bošnjaci ono.. patološka mržnja! Licemjeru jedan!
U Nedjaricima,minobacači su im bili u pozadini izmedju kuća,oko staračkog doma.Srpaska djeca u prijateljskom caskanju sa minobacaclijama,imali su obicaj pitati da ispale granatu,nisu morali stediti imali granata ko halve.Naravno da su im pustali,da zadovolje malisane i (Djeciju Radost). Ziva istina,momak koji je zarobljen na Otesu u famoznim Leptiricama,kopao rovove u neposrrdnoj blizini i naravno poslije razmjene,opisao i ovu anegdotu,prijateljskog naroda iz Nedjarica.
zar su ovi iz progresa jos u vijeću, priča se da su prešli u SBIH.
To su vam komšije koji slave 9 Januar pa sutra dođu u grad na posao i smiju vam se cinički kolegijalno.
GENOCIDNA TVOREVINA!!!
To su temelji Republike srpske....odnosno GENOCIDNE TVOREVINE!!!
To su takozvani Srbski Heroji…
Onaj ko je pocinio ovaj zlocin je heroj u Srbiji i sumskoj i slave ga svakog 9 januara bilmezi...
Pa i kod vas je heroj Naser koji je isto tako ubijao djecu i starce,nije sigurno bio humanitarac,nemojte biti licemjeri.To sto su Srbi pocinili mnogo vise zlocina nad Bosnjacima ne znaci da i vasi generali nisu cinili iste takve zlocine.Lupajte minuse koliko hocete to vam je istina.
Da se Alipasino i 8ica iz Viteza nikad ne ponove!
Kakav monstrum trebaš biti da granatiraš civilne mete..gadovi.
Jesuli ovi zlocinci imali kisobran kao Vucic . Citava medzunarodna zajednica stavise nam ludzacku kosulju sa ovim dejtonom koji genocidasi ne postuju za uzvrat nagradzeni za zlocin .
E dobro vidite ljudi sta osmorka sa dodikom, covicem,schmithom i murphyem gazi, mijatovicu,niksicu,forto, kojovicu jesu li i ova neduzna djeca bila u sda
Dabogda se smrdljivom agresoru sto puta gore vratilo