Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi njihov igrac, jesu te doveli na tenku, Ameri su poznati kao veoma strpljivi ali sjebace te da ti 10 Putina nece moci pomoci na kraju.
Krmak jel ti ti onaj truhli Kalamudov poslao instrukcije šta da kazeš.Čujem da je kasa prazna,trese ti se kavez..
strane ambasade i OSCE moraju znati da njihova uloga zabrinutih i ništa više, je za većinu Bosanaca i Hercegovaca svojevrsno pomaganje Dodiku. u smislu "Ti radi svoje a mi ćemo biti zabrinuti"!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahahaha bitan ko prošlogodišnji snijeg
Pa zar Dodik nije izabrao Evropski put? Zar se nije promjenio? Zar nisu Dodik i Čović dobri momci a SDA nacionalisti i sav problem? Forto? Dino? Nermine? Šta bi?
Hrvatska tjera Covica u EU put i NATO. I Hrvatskoj je vrlo bitno da i BiH udje gdje su i oni...Srbi su sami izabrali put...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodice Dodice... pa ja.. smetaju vam i starci povratnici... znali ste sta činiti u ratu.. a sada premlacivanje... bijedno i jadno... PU
Što ga ne maknu ovi stranci ili im tako odgovara, jer mogu ga šupirati čas posla
Dodik prica, a ja cujem samo BLa BLA, BLA… to savjetujem i ostalima
Ovaj kreten Dodik će dovesti rs na prosjački štap
Sjeme ti ebemo
A sta da se RS sutra otcepi? Sta će biti?Opet rat.Nema nam druge.Niko to vise ne moze podneti.Satraće nas Srbija dok kazes keks.
ku ce oni dater
Miki nešto nerovozan zadnjih dana kako je Trivićku podržao Vučko, odjebao ga i on, još jedan u nizu..Sve je bliži kraju
Ma sta vise pisete o medjedu? Ohladite malo!
smoriste vise s ovim kmecavcem
Imali iko dron da mu raznese onu medzedzu glavurdu.
Ljutite se na NATO što je bombardovao Irak, Libiju, Siriju, Jemen, Afganistan, Pakistan, Vijetnam, Panamu, Nikaragvu, Sudan i Somaliju. A to što je NATO bombardovao Jugoslaviju je vama OK? Koji ste vi idioti licemjerni.
kad ce ova persona vise da nestane sa politicke scene, ej zamisli ono nesto prijeti, uslovljava, a ovi zapadnjaci da hoce ovaj bi bankrotiro koliko sutra
Mile samo naprijed do konacne bjezanije u majkicu rusiju
Srbi u BiH a i svi mi skupa jer su takvi kakvi su, bi mogli platiti zbog ovakvog covjeka. Cini mi se da mu je cilj da bas haos izazove jer samo tako moze bankrot pokriti a vi Srbi koji se smatrate nekim super narodom je toliko neobrazovan da to i ne zna.
Joj kad fali lova nervozi nema kraja, treba reći narodu rsa da su do septembra u bankrotu