Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako ga ne prizna nece ni medjugorje priznati vatikan :)
hajde sto ce donijeti papir nego ce pobijediti na olimpijadi :D
haha postali su jaci od samog vatikana :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva religija i folovi .Ovdje je pametno neke davne godine donesena odluka da se nadje pet sest "vidilaca " i da spreme pricu o vidjenju gospe .Pametno uradjeno zbog uvijek prisutnih planova o prikljucivanju zapadne Skutorije Hrvatskoj u eventualnom sukobu .Ocekivali su veliku podrsku katolika da "sveta zemlja " ne ostane u muslimanskoj zemlji pri eventualnoj djelidbi teritorija .Skutorska posla ,cuj bas gospa se njima javila ...A da imaju imalo savjesti ne bi na deset kilometara vazdusne linije otvarali logore i mucili nevine ljude ..medju njima i mene .
Parado odlican komentar
Djidji, sećaš li se kad smo ovde prodavali ikone koje nam je Samir nabavio?
STA VAS BALIYE IAMDE TO DA ZANIMA???? VI STE MUSLEMI, VAS ZANIMATI TREBA MUHAMED, KABA, MEKA, MEDINA, I ALAH!!!! EHEHEHEHEHE
Strah od Muslimana
drago mi je da je ovo Medjugorje kod nas, pa da I mi nekom prodajemo maglu. samo nek pune federalni I državni budžet. a najboljI mi je bio komentar UDBinog agenta kad su djeca izmislili Gospu, "Djeco, da vi malo ne lagite?" haha
To se ustaše boje muslimana, pa kao ukazivanja imaju da ih brani papacity. Podmukli su to lopovi.
SDP :plan aktivnosti za internet i propagandu
Tanka je linija izmedžu nas. I nije greška u razlici. U onima koji licemjerno brane nešto "svoje" napadajuči tudže. Ístićući tudže nedostatke,nećeš uspjeti sakriti svoje a rasrdit ćeš sugovornika. Svi vjerujemo u Boga i svi vjerujemo Issa-Isus-Hristos. I svi bi mi trebali ponajviše raditi na sebi i ispravljati sebe u svom vjerovanju.Na ovim prostorima Čuda je bilo i biće a po meni, puno je više čudovišta. Zato volite i uzdajte se u Jednog Dragog Boga i širite mir i ljubav.
JOJ. SINE, ETO JOS VEECE ZARADE
Kakvo crno svetiste, djeca izmislila to prije 20tak, 30 godina i od toga nastala turisticka atrakcija. Zar se ne sjecate sta je bilo prije nekoliko mjeseci kad je onaj kip bio obojem fluorescentnom pa ih na hiljade navalilo jer su mislili da je cudo. Lako je zavarati ljude.
Ja bih lično volio da ga priznaju jer je to lova al ipak mislim da neće !!
Svako normalan u BiH treba da priželjkuje priznavanje Međugorja kao svetišta,jer će tek tada procvjetati vjerski turizam u BiH i svaki stanovnik će biti u dobitku,direktno ili indirektno.Nenormalne ćemo odmah prepoznati po kontri i ismijavanju.
sve I jedan smjestaj u Medjugorju radi ilegalno jer ne uplacuju porez u turstisku zajednicu niti placaju porez.to ti je ko da mi kazes nek ba sverca cigarama I drogama dobro je to za dobitak stanovnika ...ma svu tu mafiju pozatvarat...a ti "vjernici" iz svijeta da imaju imalo vjere u Boga I Bozijeg morala ne bi isli tamo dok firme sve do jedne ne izmire zakonske obaveze prema drzavi.sve je to pjacarsko-mafijsko-ustaski biznis,treba to liferovat po hitnom postupku sto ce Papa Francis to I uraditi,nije on blesav da ga skutori prave budalom
Znam da si u pravu,ali jednom će zaživiti država i ona će tražiti svoje.Mora proći još malo vremena dok ne dođe sve na svoje mjesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato samo letovi iz Italije idu za Mostar , to da bi isli gospu gledati.
Da je kojim slučajem Međugorje u Italiji ili et nekoj jačoj državi prizalo bi se ovo davno. Ali normalno katolička crkva u BiH/HR nema jakog lobija da prizna svetište u Međugorju pa su malo šanse za išta. Musliman sam ali volio bih da Vatikan prizna Međugorje da ako ništa makar dole narod živi od vjerskog turizma.
Nije tacno. Krvave oci Madone su se pojavljivale u cijelom svijetu, takodje u jednom malom italijanskom gradu blizine Napoli. Gospa je bila spezialno napravljena za otvaranje crkve. Malta je takodje bila medju jednih od tih drzava.Nizozemska internacionalna-uposlenica Nancy de Graaf je posjetom tom uvidjanju, koju je sama fotografisala, preradom filma na fotografiji uspjela pronaci jedan svjetlosni stub, koji je bio zaduzen da posmatracima Gospe proizvede efekat krvavih suza. Gospa je bila zasticena staklom, nitko se nije mogao toj statui pribliziti. Ta pojava kao i sve druge nisu priznate od Vatikana.
M€n€ int€r$uj€ $amo bizni$ ! :)
Ako ste ikada imali priliku posmatrati oblake i imate mastu, vidjecet cete u u tim oblacima mnogo toga. Vjerujem, ovdje je biznis u pitanju.Sto mnogi ne znaju, to je, da se Gospa nikome nije licno obracala. 13. Jula 1917 mjestu Fatima u Portugalu se dugo cutalo. Bilo je zabranjeno tako nesto u javnosti pisati.1927 Luciiji je dato dopustenje da objavi prvih dviju tajni u poruci s neba. Pismo se moralo spaliti, zapovijed je dao njihov zupnik. Na dan 31. Kolovoz 1941 je Lucia napisala jos jednom tekst i predala ga biskupu Leiria. Obje misterije su obavljene 1942, kad je 2 svjetski rat bio u najvecoj fazi.U svim vidjenima se Gospa nije licno obracala sa rijecima, nego se prenosile i tumacile pojave.Mnogi drugi su pokusali da predstave nesto drugo kao stvarnost. Sjetimo se Gospinih krvavih suza, dokazano, da su bile ljudske, daljna istraga, nije dozvoljena od svecenika, koji je se nadao da ce ta prevara mu donijeti bogastvo.
vatikan priznaje jedino da se gospa u ercegovini pali na Duracell baterije, samo uvozna vr'unska kvaliteta
Religije je izmislio covjek! Ja vjerujem da postoji bog,ali u religiozne dogme ne vjerujem. Ako logicki razmisljamo,zemlja i covjecanstvo postoje milionima godina. Religije su stare par hiljada godina. A ova prica je za one koji u to vjeruju, ako ljudi to zele da vjeruju to je njihovo pravo.