Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koga lažete više. Što ne kažete ljudima Mostara da su pare u vašim rukama (SDA) i u rukama vašeg partnera (HDZa) i da vama odgovara što nema izbora, jer bi se tada pružila mogućnost da neko drugi upravlja tim istima parama umjesto vas. Dosta je više narodu vaše tiranije, jer to što vi radite je Hebanje u zdrav mozak. Možete koliko hoćete, ali ne i dokle hoćete!
@shemsudin pa ne bi se složio jer preko 50% ljudi i ne izlazi na izbore zbog njih, a kada im prekipi, onda će biti belaja. Ali nije da ih ne opominju.
SDA ništa nije kriva. Oni su branitelji naše lijepe domovine, prosvjetitelji, dobročinioci, milosrdnici...
Allaha mi, i HDZ je bolji od njih.
@Aparati U 5 deka ti je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi iz SDA nikad niste ni za sta krivi, a najveci ste lopovi, kriminalci i prevaranti u ovoj zemlji.
Kako oni vole ove teme...dok se na miru klepa iz budžeta.
Ovo je baš zanimljivo!
E jest se ona dabić ispromašivo, malo je reč...
Kako se uredi Mostar tako isto i Travnik
Međunarodna zajednic aje rekla da samo u Mostaru svi trebaju biti ravnopravni. A ne smeta im što u Travniku Hrvati nisu ravnopravni. Ili što na državnoj vlasti Hrvati nisu jednakopravni?
haha koji diletanti ovi iz sda pa i budala zna da incko nema veze s nicim vise niti ima ovlasti niti ima podrsku da nesto radi samo je figura. sto vas se narod kotarise prije to bolje. niste nista gori po nas od dodika ili covica.
Međunarodna zajednica je naredila izborni status Mostara. Izborni zakon vrijedi svugdje u BiH osim Mostara
to su bila neka druga vremena, to vise stranci nece rjesavati ni presuđivati, ostavljeno je sda hadz da se dogovore ocito nece jer im godi ovakvo stanje @iiii
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidi sto se slaze SDA s gospodinom Dodikom. Naime, i gospodin Milorad voli prozivati Valentina.
Ovo mogu povjerovat samo najzatucaniji i najgluplji sloj bosanskih muslimana.
Dajte zenama vlast a mi muski da kamione istovaramo i drva cjepamo.Ove nakarade kad bi cuvali dvije ovce jednu bi izgubili.Valja nam umirati ljudi...
Kunu se kako im je stalo da BiH napreduje a k****m nisu mrdnuli kako bi nam pomogli na tom polju .Nikad im necu zaboraviti one koalicije 7morke i vodanja po lokalnim kafanama,vodanja po inostranstvu sve o trosku gradjana za ljude za koje nismo ni glasali. Naravno da ima i nase greske jer smo sve precutali,al kad se sve sabere tu su negdje Kad se sjetim nasih sedam predstavnika na sastanku sa 1 predstavnikom drzave poput V.Britanije... i danas umrem od sramote.
Mislim da je konačno vrijeme da radi nanešene štete građanima Mostara državni Tužitelj Salihović započne istragu protiv Valentina Inzka ! Protiv Dodika ne smije, mmmm sa četnikom Šprićem na kafi često, kod BAkira sve odluke donosi žena pa zar na ženu optužnicom i naravno od krivičnog gonjenja Čove su svi odustali jer je prevno NEUHVATLJIV ! Kako je samo jučer izmuntao Bakira za onaj burek , ko maloumnika !
@ninina Šta ćemo smijeh nam je još jedino ostao, kad su svaki obraz i čast i kompas i sa(h)atove pogubili. ODAVNO ! :)
Ustase vratite nam nase Hercegovacko more,sve juzno od Cetine je BiH.
@tequillajack ovo nema nikakve veze sa narodima,nego sa geografijom,pravom i cinjenicama da je Hercegovina geografski zemlja koja izlazi na more,i Herceg Stjepan cija je to zemlja i bila,je formalno pravno unjeo u BiH zajednicu.Svi znamo daje BiH multi nacionalna zemlja i prvenstveno sastavljena od 3 konstitutivna naroda od kojih je i Hrvatski jedan.Mi ne negiramo da je Hercegovina zemlja Hrvata prvenstveno,mi samo trazimo da se Hercegovina kompletira onako kako stoji u papirima.LOpovcine jedne.
To isto da ja napisem vratite nam "Tursku Hrvatsku" tj. Cazin, Bihac i ostalu Krajinu koja je bila pod Hrvatskom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZATO STO GA JE ALIJA PRODAO, POSEREM VAM SE U USTA DA IZVINETE
Nego šta! Križari se uvijek drže zajedno.