Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas sam se iznenadio da sda daje sama sebi podrsku. Ne mogu sebi doc' koliko sam se iznenadio. Svaki cigo svoga konja hvali, pa tako i ovi cigani.
Slika 4 pogledajte kako sjedi jedan politicar.
a sta ima sto se skole zatvaraju , sto nema djece, sto prije mozes zirafu na carsij srest nego trudnu zenu? sve ste upropastili
Slika tri, uhljebljena žuta SDA kuja nešto umno komentira sa smradom Fadilom, samo da mu ga pofafa još....slika i odraz države u pokušaju.
Jel to zastava RS na prvoj slici u donjem lijevom uglu? Svaka vam cast, vi ste je i stvorili, vi joj odajete i postovanje... ... dok je klix ne obrise... :)
Imate moju podrsku u raspadu federacije, pa to i budala vidi sta spremate.
Podrska ljudima bez ikakvih rezultata i krsdibiliteta... nevjerovatno :))
Tako je ljepotani moji. Samo hebite retardirani narod. Udri muški
Samo Elmedin Konakovic može obezbjediti skupštinsku većinu na svim nivoima vlasti,te bi njega trebalo postaviti na čelo VM.Osim toga čovjek perfektno govori engleski i rumunjski.
Samo bombu ovdje treba baciti.Najlaksr