Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....a trebal viza za Juznoafricku republiku??? :)
paprika
I dok 14 godina čekamo da se nešto učini Bosna i Hercegovina i dalje ostaje najkorumpiranija zemlja u Evropi, najneprivlačnija za investiranje, centar trgovine ljudima, drogom i oružjem, zemlja sa najnižim standardom u Evropi, zemlja sa najvišom stopom nezaposlenosti i zemlja fašizma. Glasam za izmjenu teksta u dijelu centar trgovine ljudima, drogom i oružijem , u centar trgovine ljudima, teškim drogama i oružijem.... Hvala na pažnji
Pa naravno, ni jedan komentar na ovoj temi a kada se radi o temama koje su pogodne za medjusobna vrijedjanja i pljuvachinu onda u roku 2 min 170 komentara!!! Koja smo mi marva!! I mi se imamo obraza zaliti i na sta.... Ma treba nama i gore!! Zasluzili smo sve i jednu \"nepravdu\" i mnogo vise... Bosno i Hercegovino, bolje bi ti bilo da si naseljena eskimima....Mi te ne zasluzujemo!!!
Auu, genijalno.