Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U podnaslovu pise "Socijaldemokratske partije (SDA) BiH, nesto tu ne stima, klixovci mozda ste malo politicki zbunjeni?
Ama pustite ih da rasprodaju još to što je ostalo, na račun toga neka se poživi još godinu ili dvije i onda smo bankrot. Kao da su u stanju išta stvoriti za državu, pa da su željeli dobro državi i narodu ne bi zatvorili sve, ali sve do poslednje fabrike, proizvodnja nula, krediti se dižu, sve jedan na drugi a naši se vladari šepure boga mi isto kao da nam je proizvodnja najbolja na kugli zemaljskoj, isto kao da su pametni i da zemlju vode kako treba, umjesto da se pokupe i pobjegnu iz ovog džehenema koji su nam napravili od države i života. Nemaju oni druge nego rasprodati još to malo što je ostalo, zakrpiti što se mogne zakrpiti a onda smo bankrot, vidjet će da je istina ovo što pišem oni koji kao ne vjeruju da smo jad nad jadima sa ljudima koji nas kao vode.
Ovo je i najbolja uloga za SDP jer su i navikli da sebe uzdizu tako sto ce druge ocrniti a ne sto ce necim zasluziti povjerenje kod gradjana! Ostao je SDP upamcen po najgorem mandatu do sad i to je sve!
OVI CRVENI KMERI SU LUDI 100%.
Protiv su prodaje jer upravljaju vecinom tih firmi...a preko Reufa prave krizu ne bili uspjeli zadrzati to...a finansisjko stanje je ovakvo zbog vasih zaduzavinja protekle 4 godine...vase suplje price sit je svako...
kmee,kmee crveni kmeri,kmee
Logično da su protiv prodaje, ako se sve proda sta će njima jadnima ostati u slijedećem mandatu, sve ide u krug.
Daće Bog da preživimo i ove Bakirove podvale pa opet glasamo za SDP i osjećamo se ljudima.
sdp pa jos i ljudi hahah.to dvoje ne ide nikako zajedno
Mišljenje sluga vladajućih kriminalnih struktura me ne zanima.