Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta će SDA-OVĆICE moraju klimati glavom velikom poglavici Iz(m)etbegoviću...
Ja sam vozacu od gosp. Sarajlica dao 12.000 km za zaposljavanje. Rado cu posvjedociti neka mi samo refundiraju mojih 12.000 km
Ovom "podrskom" samo dokazuju da jesu kriminogeno interesna zajednica. Oni će podrzati "svoje", pa makar bili najveći kriminalci, lopovi, prevaranti. Ovom podrskom jasno pokazuju da podrzavaju kriminal i nwpotizam. To je SDA.
NE KOMANDUJEŠ VIŠE SUDIJAMA,---SPREMI SE BAKE IDEŠ U HAG I POVEDI GENJCA I TIMURA-NJIMA SI NAREDIO DA PRATE AKCIJU UKOPAVANJA.
DOBRO ZNAŠ KO SAM
Stvar bosnjaka u koju se mi ne treba da mjesamo, a jos manje seruckamo.
A "tvoji" su, kao, poštenjačine?
Nece se nista promjeniti sve dok ne izadjete na izbore i pozovete svu svoju raju i zabranute roditeljima i nenama da glasaju
http://www.zurnal.info/novost/19988/sda-od-direktora-javnih-preduzeca-trazi-donacije-za-kampanju
Okititi bandere od Kozje ćuprije do Rimskog mosta.
Doslo vreme da i muski pored zrnskih ,moraju dokazivaTI NEVINOSt.Turali ga svakome.Vela havle ,kijamet.
mafijaško lopovska organizacija SDA
Moramo biti jedinstveni, dajmo sve od ebe da krademo koliko možemo i time damo svoj doprinos.
čoban tjera ovčice...
ja da sam glaso za ovog lazova i prevaranta sebi bi obma prekratio. Covjek je omalovazio 100,000 mrtvih svojom igrom i laganjem.. gdje su sad majke srebrenice.. on im je uskratio zadnju sansu za pravdu..
Pa, Bakir stalno nešto očekuje, te sanja - a ono kada se god probudi Fahro pred njim - na javi!
Štite jedni druge.
Bake je lopov!!
Izgleda da se u BiH mora desiti Rumunjski scenario...