Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvali medjunarodno faktor da zaustavi Dodika.Toliko o "Snagi nOrada"
@BulevarPreciznih Vjerovatno ce uzor traziti u onima koji su poconili genocid i sa njima graditi buducnost. To je bas onako u skladu s vrijednostima koje propagira i podrzava zapadna civilizacija.
PODRŠKA LGBT ZAJEDNICI
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
medjunarodni faktor da zaustavi dodika, koga vi pravite budalom jel vas vise stid lagat i pljackat, lopovi jedni prevaranti
@AlienHunter Medjunarodana zajednica je duzna da reaguje samo sto se prabve da nevide ko je krivac za sve ovo
Haha koja komedija od stranke i od onih koji ih podrzsvaju,koja kuknjava jesu ovo pisali za ohr i za svoje ovce zajedno.Naprijed Dodik krajnje je vrijeme da se ova govna otkace od nas.
Joj opet kmecanje
A SDA je inace super😜
Hallo... Međunarodni faktori hebi te nas jos...a hvala Vam pomogli ste nam ...veca nam je guza ....
Katastrofalne državne politike stranka SDA, SDS(SNSD) i HDZ za 30 godina NISU uspjele riješiti ni jedno važno NACIONALNO pitanje !!! "LIDERI" tih STRANAKA sa svojim stavovima i retorikom drže sve građane BiH u ranim '90_im godinama !!! Pa zar 30 godina života u RATU i BEZNAĐU nije malo previše !!!
Ovo ste se vi i dogovorili sva trojica zajedno. Zato što vama paše ovakvo stanje godinama. Poso dobar a para laka.
SDA je kicma drzave BIH. Imali neka druga stranka da radi i zasjeda cesto kao SDA i da jasno i glasno kaze sta misli i da bez oklevanja posalje jasne poruke negatorima BIH ostre reakcije? Zasto Niksic SDP i bh blok kukavicki sute na Dodikove prijtnje i dok Dodik i Covic rade na rusenju BiH njima je SDA trn u oku, SDA koja se svim silama bori za BIH !
@Analiticar1992 a ko izabra dodikove ljude u zastupnicki d9m ljudino? Izabrala ih sda pa im ga snsd suknuo.
Zasto klix ne pise o protestima rudara.....samo bakir reko ovo, dodik ono....pravi ste placeicki SDA portal postali
Evo sad će,sad će...samo što nisu
Ja ba, sve neka vam raščiste stranci. Gamadi jedna...
I da se Reuf makne iz menze !!
fino vi nama komplikujete zivote, pi Vam materina
Molimo sve članove navedene stranke da se hvataju štapa i udice preko vikenda. Treba uloviti zlatnu ribicu, želje su već napisane. :D
MoRe i muzička, samo rekni šta Hoš.
A šta vi radite?? Sadite cvijeće i pjevate vesele pjesmice?