Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znajte da , kad se ismijavate ovim nasim/vasim predstavnicima, ustvari ismijavate sebe same a ne njih. Jer, oni primaju 2-5 000 KM, sjede u udobnim foteljama, ne rade nista i na kraju kao mi njih ismijavamo, kako su oni glupi. The joke is on US.
Ljetos vijest bila da je posljednja mesara u Srebrenici zatvorena, a sad se jedino priča o tome hoće li Srebrenicom vladati "balije" ili "vlasi". Toliko o prioritetima naših političara.
NIje loša ova. Volio bih malo s njom žaliti Srebrenicu.
. BAKA MILKA SRPKINJA IZ GROCKE PORED BEOGRADA ČUVALA DECU TRAMPU: Naučila sam ga da broji i psuje na srpskom! SLIKE IZ PRIVATNE ARHIVE I TRAMPOVA PREPORUKA http://bit.ly/2eS6Fen .
Najveci olos,kuje,kriminalci i prevaranti se nalaze u ovoj stranci
EKONOMIJAAAAAAAAAAAAA
Valjda "ekonooomija" :D
Čim se FAhro anagažovao da JE BRANI BAR NA IZBORIMA pade Srebrenica ko NOŽEM odsjećena. :(( Stari je to UDBAŠKI VUK. A opsaniji je za msulimane od RAdovana. On je bar prijetio i upozoravao, a Fahro sprijeda gladi, a ozada crijeva vadi ! :(( NEgo znal iko šta je sa nenom Fatom, da je crkve bilo u njenom dvorištvu, ove godine bi Ćamil opet bio u fotelji načelnika, a ogromna bi se paraopet obratala !! :))
Radovan je bio posten u odnosu prema Bosnjacima. Jasno je rekao da cemo nestati i znali smo sta nam je ciniti. Ova nesreca u liku Fahrudina Radoncica nam se uvukla predstavljajuci se kao veliki Bosnjak, nekada se poredeci sa cuvenim Gazi Husrev Begom. Od kako je formirao stranku stvari za Bosnjake su krenule katastrofalno nizbrdo, a od kako su on i Bakir formirali svebosnjacku koaliciju bosnjacki korpus je totalno razbijen.
@ferhat_80 ,ne izvrci istinu! Radovan je lepo rekao da Srbi nece dozvoliti da ih preglasavate i da ce to sigurno dovesti do rata koji se ne moze kontrolisati i da ce Muslimani biti najveci gubitnici!
Kažu Fahro se razbolio poslije svjedočenja u Prištini, liječi ga konziliji, ali on sve bolesniji i bljeđi, napala ga neka čudna virka, nezaobilazni starački mudrac Munib od Mljeta iz Brčkog po hodnicima stranke priča dase Predsjednik stalno podmlađuje i priprema za velike stvari sa Bakirom Dautbašičem koji ga neprestano gura u slijepu ulicu bez adrese.
Fahrudin Radoncic, novi Fikret Abdic. Pametni su vec vidjeli dosta, a i oni naivni ce se vjerujem uskoro uvjeriti.
"Kada je riječ o stabilizaciji prilika u Federaciji i Bosni i Hercegovini, te jačanju regionalnih veza i jačanju BiH u integrativnim procesima podržali su medijatorsku ulogu SBB-a i Fahrudina Radončića."
Drugim rijecima, glavni odbor SBB-a je podrzao ulogu SBB-a i Fahre. Bravo glavnom odboru za hrabroj i pomalo kontraverznoj odluci :)
stranka u nestanku "lider"stranke pred vratima zenicke kaznionice
Stranka koja je i formirana da bi se gazda spasio zatvora. Zahvaljujuci nesposobnom Bakiru i onoj staroj: vrana vrani oci ne vadi, izvukao se ove godine. No, nastavi li se ovaj katastrofalan pad snage bosnjackog korpusa pod vodstvom ove dvojice neupitno ce doci do velikog ustanka naroda a tada tesko njima.
Lejla predivna si, vrijeme je da reaktiviram svoje članstvo :D
Golube, moj golube, nosi joj suze umjesto srece, fahro odlazi ko da je kriv, sto voljeh onog kojeg nesmije ..........
Duša draga. Njoj žao...
izbija joj zlo iz ociju
U lošoj formi sam.. Prošetaj