Čim se FAhro anagažovao da JE BRANI BAR NA IZBORIMA pade Srebrenica ko NOŽEM odsjećena. :(( Stari je to UDBAŠKI VUK. A opsaniji je za msulimane od RAdovana. On je bar prijetio i upozoravao, a Fahro sprijeda gladi, a ozada crijeva vadi ! :(( NEgo znal iko šta je sa nenom Fatom, da je crkve bilo u njenom dvorištvu, ove godine bi Ćamil opet bio u fotelji načelnika, a ogromna bi se paraopet obratala !! :))
Radovan je bio posten u odnosu prema Bosnjacima. Jasno je rekao da cemo nestati i znali smo sta nam je ciniti. Ova nesreca u liku Fahrudina Radoncica nam se uvukla predstavljajuci se kao veliki Bosnjak, nekada se poredeci sa cuvenim Gazi Husrev Begom. Od kako je formirao stranku stvari za Bosnjake su krenule katastrofalno nizbrdo, a od kako su on i Bakir formirali svebosnjacku koaliciju bosnjacki korpus je totalno razbijen.
@ferhat_80 ,ne izvrci istinu! Radovan je lepo rekao da Srbi nece dozvoliti da ih preglasavate i da ce to sigurno dovesti do rata koji se ne moze kontrolisati i da ce Muslimani biti najveci gubitnici!
Prikaži sve komentare (73)