Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajte molim vas.....
Danas u svojstvu vuka u ovčijoj koži istupa takozvani humanizam skriven u židoljubivom pravosudju punom pogane liberalštine. Današnjim humanistima su puna usta pjene od propagande protiv smrtne kazne. Ipak njihov humanizam je nekako strogo jednostran. Oni se nježno brinu za zločince i korumpirane vlastodršce ali do žrtava i interesa društva nekako njihov humanizam ne dolazi.
Kome na ruku ovakav truli humanizam? Jasno kome – mafiji, koja može da ubija koga hoće, a njeni predstavnici se ne smiju streljati. Iako je svakom djetetu jasno da, što manje bandita bude streljano, time se više i drskije vrši streljanje dobronamjernih građana od strane mafije. Krv dobronamjernih građana je na rukama tih ''humanista'' .
Komsicevivi i Bakirovi reprezentativci u pljackanju narodnog novca. I ovako se borite za drzavu?
Ovaj Vlatko Glavas samo sto nije u gulasu...nema gdje ga nema....jos nije odgovarao za ono sto je radio po Tuzli....
Ovaj DF svaki dan sve vise lici na SDA...ujedinte se s njima, i onako nemate u sebi nista ljevicarsko
@IstinaSamoIstina Ima vec nesto nalik - Socijalna Pravda i Demokratija. Jos su i SDPove otpatke pokupili sa sobom.
Komsic slijedeci mjesec preuzima predsjedavajuceg, SDA i SBB su vec u vlast, Zvizdic nastavlja da bude na celu vijeca ministara, oni po Dodika "neposlusni srbi" nastavljaju biti ministri. Tako Dodik ima da poludi jer nemoze u vlast!!
NAKON ŠTO MU JE REKAO DA SU ZAVRŠILI, KOMŠIĆ BRUTALNO SPUSTIO DODIKU: "Ne znam ni da smo nešto započeli"
Evo srbi idu kontra-udar kad su vidjeli da tegeltija pada
nacije u Europi https://i.imgur.com/RuJt0Dx.jpg
@DamirJusufbasic E jes ti slika. Norvežani i španci ista nacija?HAHAHA I kako servi mogu biti isti sa bošnjacima kad su ih turci guzili 500 godina?