Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druga domovina hrvata i bosnjska i srba zove se njemacka
Uskoro će Njemača, Austrija itd. nama svima biti domovina.
@SinBosne16 Bolešnjak....hihihihihi.... https://www.klix.ba/profil/sinbosne4 https://www.klix.ba/profil/sinbosne5 https://www.klix.ba/profil/sinbosne6 https://www.klix.ba/profil/sinbosne7 https://www.klix.ba/profil/sinbosne8 https://www.klix.ba/profil/sinbosne9 https://www.klix.ba/profil/sinbosne10 https://www.klix.ba/profil/sinbosne11 https://www.klix.ba/profil/sinbosne13 https://www.klix.ba/profil/sinbosne15
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prije da su Irska i Njemacka druge domovine.
@JebachIzDijaspore019 Ona zna samo noge rasirit'! Hahhahaha Glupacha na kvadrat!
@brriss0x nazalost bh nema prijatelja u okruzenju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako kome, po meni je Bosna domovina katolicima kao i svima ostalim koji su se u njoj rodili, sve ostale države su samo broj 2! Jedini način da svi Srbi, Hrvati... žive u jednoj zemlji je bio da žive u Jugoslaviji.
Druga domovina hrvatima, šta to treba da znači ? Na prvom mjestu Zagreb i Hrvatska, Vlada Hrvatske, politika i stavovi Hrvatske, interesi Hrvatske, a zagovara ravnopravnost Hrvata u Bosni odnosno samo na nekim njenim djelovima, neće ići sa takvim stavom vjeruje mi. Idem odmah kod komšije Ive, da mu kažem da ne kupujem više od njega drva i ćumur.
U tom slucaju nek je shvate kao takvu i nek je prestanu dijeliti.
Bosna i Hercegovina je prva domovina Hrvata i jedina domovina balkanskih muslimana potomaka poturaka, sluga turskog okupatora. Ove sluge pakla neka se ovdje osjećaju kao u kršćanskoj kući.
hahahahahaha ti bi se sokirao da poznajes istoriju
bit će krvi muslimanske ....
bujrum jaro
mrs u pm
Ova zena ima pogresne savjetnike. Guraju je da se petlja tamo gdje je mir jako krhak i gdje zbog petljanja vrlo lako moze ponovo doci do sukoba koji ce izazvati hiljade mrtvih i unesrecenih. Kolinda, please, idi nazad u svoju zemlju, ostavi ove ljude na miru. Ostavi makar ovu nasu djecu da odrastaju u miru da bar oni ne osjete tudzmanovsko-milosevicevsku uljudbenost i kulturu.
Kako joj nije dosta više petljati se gdje joj nije mjesto.. Kakooo
Hrvacka da je htjela i da je iskren prijatelj bila BIH nebi nam uopce trebale granice izmedu BIH i Hrvaske,trebali smo u nekoj konfederaci ziviti a Hrvacka je cielo vrijeme sa Smrdijom radila BIH o glavi i kako da him covjek vjeruje i pored svega treba sa Hrvaskom pokusati neki iskren dogovor,bar sve rijesiti kako treba da se zivi normalno...
@tale, treba vam hrvatska napraviti državu pa dati kandžiju u ruke da glumite age :)). Pa granica ima za koga treba da bude, za nekoga nema.
sa ovom izjavom je potvrdila da su ti o kojima govori dijaspora druge drzave. Kad nekoga u inostranstvu pitas sta mu je domovina svako ce reci drzavu iz koje dolazi tj gdje je rodjen. Ja licno da sam katolik ja bi se distancirao od ove izjave, ovo je nastavak tudjmanove politike. Sto se mene tice svako ko BiH smatra za drugu domovinu moze fino da ide u drzavu koja mu je prva domovina. Sta bi bilo kadf bi 10 miliona turaka u Njemackoj trazilo ovo sto traze ovi?
Predsjednica se oprala na ruke
Drago mi je da je Kolindi nasa zemlja tako lijepa
Kolindica se igra sa bosnjama,malo im ide uz dlaku pa im ga sukne :)
Lijepo misljenje o BiH
Zasto onda vode destruktivnu politiku prema svojoj drugoj domovini?