Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasumovic je pukao kao lajsna. Samo da ne napravi neki belaj koji moze kostati druge. Sramotno je ovo ponasanje jednog gradonacelnika, mene je sramota sto sam iz Zenice. Toliko nepostovanje prema građanima, ljudi izgubili povjerenje u njega, i nisu glasali za njegovu stranku, a on poludio zbog toga. Nevjerovatno. Prica se po gradu da se juce napio od muke ,da je jedva hodao.
Ma brate, pogledaj broj glasova rahmetli Husejina za kojeg je zaista bila vecina Zenicana, i broj glasova na proslim izborima za gradonacelnika, toliko je providno pokrao da ne bi trebao usta otvarati. Al hajde, ima on ovu vojsku koju je "oslobodio straha", mada je tacnije da ih je oslobodio stida.
Sa 30 000 pao na 7000 glasova, mora lajat...
Auuuuuu uaaaa uaaa to boli
Kasumovic je dzukela.....Ali SDA....ko ih je zaokruzio,djeca mu zdrava bila tacno onoliko koliko su SDA-ovci posteni..ne moze bit postenije
Da li se ovi politicari ikad postide onog sto rade
Sda mora naći pametnog covjeka za gradonacelnika koji je radnika a vidio sam da ima par tamo Zenicana sto bi mogli zmajeniti fudu
Fuad urlikač.
Ponovo preborajati sve listiće i tamo gdje ne bude odgovaralo sa onim što su članovi komisija (stranački uhljebi) upisivali u zapisnike - kazna zatvora 10 godina. Ako ne znaš tačno isprojati 200 listica to je kriminal.
Gornjevakufljan im carsijom vlada 😁
MA ONAJ ČOVJEK NIJE DOBRE GLAVE TREBA GA MAKNUTI ŠTO PRIJE KO IZETBEGOVIĆA !!!!!
Kasumovic je 100% cist u poredjenju sa SDA celavim glavama. Stranka koju iznova i iznova tresu afere, nasla komentarisati nekoga.
GIK koji je popunjen Kasumovicevim intimusima demantovao Kasumovica. Lik je toliko lud da bi sa sobom u krivicno djelo povukao i svoje ljude. Izgleda da su oni pametniji i normalniji od njega
Mnogi su očekivali da se ide na proteste zbog nametnutog izbornog zakona kad ono niko ne ide nikuda
I onaj što je štosem opalio predsjednika odbora je legalan, jelde pivichu
A kako se posmatraci i clanove komisije biraju ja nigdje nikad nisam vidio konkurs i sve iste glave u komisijama
ovo je isto apsurdno.... hoceli manadat obnasati iz pritvora..!?