Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne blokira nas slučaj "Sejdić-Finci", već nas blokira gomila govana koju čine ljudi koji žive u ovoj zemlji, a blokira nas i gomila govana iz svijeta koja odlučuje kako nam jeste i kako će nam bit.
Rs i FBIH su kratkoročno rješenje, svi su svjesni toga, kad-tad će doći do rata za opstanak muslimana na ovim prostorima jer sam govor karadžića je upućivao na to da su muslimani jedino što stoji ispred raspada BiH
Krakoročno rješenje traje već 18 godina. Pa ne znam eto šta ti je mjera dužine? Milenij? Vječnost? Što se tiče tog rata za opstanak muslimana, ne bih rekao da se vodi iz tog razloga, ali bi se banaliziranjem mogao svesti na to. A on je već bio ako ti nisu javili 92-95. Čisto ono da znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
EU nas pravi budalama to je ocito.Svicarska i Norveska kao najrazvijenije drzave Evrope, a i svijeta nisu članice EU,što li Bože.Ali zato jeste Bugarska ,Rumunija,Litva i slicne koje nisu ništa napredovale od ulaska u EU.Jedino im se desio odliv stanovništva u zapadnu evropu i recesija.Mi ništa ne bismo imali dugorocno od ulaska EU.Svi misle ako se uđe u Eu svi ce biti problemi rijeseni,ali to nije bas tako.Mnoge zemlje su bile na vecem stepenu razvoja van EU nego kada su im se pridruzili.Konkurencija velikih korporacija unistava mala i srednja preduzeca u ekonomski i teritorijalno manjim zemljama EU.Slovenija je pred kolapsom, a to ceka i hrvatsku ekonomiju koja je u još goroj poziciji.
U Fileovoj Republici Ceskoj "Sejdic-Finci" se ne mogu kandidovati za predsjednika.Ne ulazeci u to da li je ustav diskriminatorski ili nije nije korektno da nam se prijeti sankcijama.Ovaj covjek je djelimicno u pravu!
Joj rom i zidov vazda krivi. Nisu oni krivi nego politicari. A onda tu je i svijet koji ih bira. Tj. Oni koji ne izadju na izbore pa im propadne glas. No svijetu je uvijke potrebno hljeba i igara. Hljeba nestaje al igara nikada. Jos sad kada se prikljuci tuzba bosnjaka na to sto nemogu niti ispred rs kandidovani za clana predsjednistva to ve dodatno da zapapri stvar. Jer njihovo je barem pokusaj da se izbore za svoja prava. A to sto ni mi kao ustavom priznati narodi nemamo nikakva prava ko nas jb za to. Mislim zna se politicari.
Reci NE Evropi
pod broj jedan, Šumska poustavu pripada svim narodima, a ne samo BH pravoslavcima. kao drugo, I najvažnije, natalitet kod BH pravoslavca je kurcu. u narednih 20 godina neće ih biti ni 25% stanovništva Bosne.
Nista zovnemo Sejdu i Fiku nek oni idu u Brisel na razgovore
Ispast ce jos da su Sejdic i FInci klrivi za sve...
Pa nisu za sve, al za ove peripetije i preseravanja oko ove odluke jesu. I šta kada se ovo usvoji? Šta će se dobiti? Odjednom će svi Romi i Židovi činiti 50% vlasti? Bit će predsjednici? Premijeri? Činit će podjednaku zastupljenosz u parlamentima kao i ostali narodi? NEĆE! Ovo je svijet izrežirao i rekao im da pokrenu ovo pitanje i da tuže svoju Državu...
Danas vako sutra nako.imal sta definitivno kod vas u EU kad je BiH u pitanju??
Pa jeste to njihova država, ali se postavlja pitanje koliko je državi stalo do običnog malog neumreženog smrtnika... Usput, ne treba miješati državu i zemlju BiH. Svi obični mali smrtnici koje ja znam vole svoju zemlju BiH, ali nemaju baš neke simpatije prema ovoj trenutnoj državi BiH...Zemlja BiH je sve ono lijepo čega se sjećamo, sve ono što ne ovisi o politici (kultura, priroda, itd. itd.) ono na pta je svaki obični mali smrtnik ove zemlje ponosan i šta voli a država BiH je aparat sastavljen i od onih koji vole BiH i od onih koji je iz samo njima poznatih i bolesnih razloga ne podnose organski....to su ipak dva različita pojma....Sejdic i Finci tuže državu BiH a ne zemlju BiH....
Bosna ce se prkljuciti EU kad i Turska, na kukovdan 2115 godine.
Who is you !
hahahahah ko koga ovdje i ko ce naj***** na kraju.
samo prazna obecanja, sto onda bogatu Tursku oko koje bi itekako imali koristi ne primite u EU? a i tko normalan uopce zeli u uniju, skoro sve zemlje bi je napustile da mogu!
...zasto "NEOPRAVDANO"... od kada to EVROPA prima "FAŠISTIČKE TVOREVINE" ??? jer sadasnja Bosna upravo to jeste...FAŠISTIČKA ZEMLJA U SVAKOM SMISLU!
Ne fatajte se bezeze. Čovjek prima plaću (dobru i redovnu) za ovo; vjerovatno ima i savjetnike, a sigurno i PR managera; moraju se neđe nekad i pojavit i nešto izjavit.
E samo si nam jos ti falio. Eto nismo znali dok nam ti nisi objasnio. Koliko smo propali govori i cinjenica da nam danas svako moze drzati lekcije.