Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se meni kako docepat njemacke, dosta mi je ghovana u ovoj drzavi od rodjena.............
Treba li ti informacija? Ako mogu pomoci rado cu ;)
Pa majkemi trojac Hitler - Himler - Gering imao je više časti i dostojanstva od trojca Bake - Genjac - Osmanović
Formiraš moj
A gdje im je sekretar Amir Zukić? Kako zasjedanje bez sekretara?????
Kenjac 25 godina pljačkaš Bošnjake kako te nije strah Boga šta si uradio za Bošnjake u Proteklih 25 Godina Stoko
Evo procedura: 1. Naucis jezik i dobijes goethe certifikat 2. Online zakazes termin u ambasadi ( cekat ces da ti posalju email sa terminom neka 2-3 mjeseca pa ces jos toliko cekat za termin) 3. Cim dobijes datum termina trazis sebi posao. Ja ti savjetujem da nadjes nekoga ko zna u photoshop da ti skine template za CV koji izgleda fino i da ti ispuni to. Odvaja te od drugih kada se apliciras za posao.
4. Najbolje mjesto za oglase je ebay kleinanzeigen. Tu trazis poslodavaoca u svojoj struci ko ce ti garantovati stalni posao. 5. Nakon sto sa poslodavaocem rijesis sve legalno i imas potvrdu kad dodje datum u ambasati poneses sve to sa certifikatom za jezik i dobijes radnu dozvolu
e moj Halide, razmatrajte vi na predsjednistvu SDA sta ce te sa kriminalcima koji su na polozajima pogotovu o onima sto su protiv njih podignute optuznice (Zukic,Kukic, Sarajlic, Kamber, Selman i mnogi drugi) Rastjerajte bagru i onda mozete komotno pogledati narodu u oci i mirne savjesti izici na naredne izbore.
Vama je izgleda najveći problem Šepič, Sokolovič i Ahmetovič sve ostalo nek stoji do izbora
El Cartel Sinaloa De Alija😂😂😂
Ovom covjeku je davno isteko politicki rok. Pokvarena roba na politckom trzistu je kratkog vijeka
Dok psi laju karavane prolaze.hvala bogu da se ovaj sda lagano ali zasigurno urusava i odlazi u smeče povjesti.
SDA je uvijek bila BiH trojanski konj. Za podjelu BiH bile su potrebne nacionalne podjele koje bi proizvele politicke i na kraju teritorijalne podjele. Najvecu prijetnju takvom planu su predstavljali Bosnjaci koji jos nisu konvertovani u Sr i Hr i koji bi mogli da se identificiraju sa BiH. Zato se prevashodno pojacava njihov Bosnjacki i Muslimanski identitet na ustrb BiH identiteta i drzavnosti. Time je zapocela era nacionalnih podjela s ciljem podjele BiH.
Najmanji su problem "odmetnuti parlamentarci". To se dešava u demokratiji, neslaganje sa vrhom su izrazili na legalan način. Treba otklanjati temeljne probleme. Narod je zasićen ispraznim pričama o povratnicima, BiH, "probosanskim snagama", a na dijelu čista otimačina, oholost, razarajuća korupcija, nepotizam i borba za vlast. Tražite sposobne ljude sa znanjem i argumentima, a ne klimoglavce, poslušnike i neznalice, kojima ste okruženi od vrha do dna,
Ko glasa za ovog kenjca, nije mi jasno
U moru sivila i opsteg propadanja, napokon se je dogodilo cudo i nada, da su neki stali na put rusiulackoj politici i praksi SDA i HDZ, glasajuci protiv akciza koja sredstva bi do zadnje marke sluzila iskljucivo, kao i do sad samo za njihov aparat i brojnu bazu, kao glasacku masineriju.
cim vi nesto razmatrate, odmah ne moze valjati..