Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se LAŽIMA boriti za ISTINU, tako joj se samo nanosi šteta, ma7ku vam je3em. Naredne izbore nećete preživjeti, slobodno se halalite i sa vlašću i sa slobodom.
MOREL MI IKO REC NESTO: DAL BI BILO BOLJE GENERALNO U BOSNI DA SE SLJEDECE DESILO: DA JE BAKIRA MATER ABORTIRALA DA SU ALIJU NA POCETKU RATA UBILI SRBI KAD SU GA UHAPSILI ??? BIL BILO GORE IL BOLJE ZA BOSNU?
@TRAMALERO1 Druže Bake,mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo, druže Bake,naše poljsko cvijeće za tobom se naša vojska kreće refren: ne može ti niko ništa jači si od sudbine, mogu samo da te mrze oni što te ne voleeee (prateći vokali mile,ivanić & Co)
Halid Kenjac i Bakir Izmetbegović,zvući kao neka španska sapunica hahahaha
Jednom za uvijek:SUD ne treba nikome navoditi nista ko nije legitimno izabran predstavnik! Isto sad ja odem,oni mi jave ne predstavljam nikoga,a ja se zalim sto nisu napisali po kojem ja clanu zakona njihovog suda spadam u tu klasu? Ma nisu duzni pisati to,ja ne predstavljam drzavu jer nemam odluku da je predstavljam.Nemaju oni sta meni pisati svoja pravila,nisi legalan,ne postojis!
Aj ne seri Genjac!! Bas si genjac, pokrij se usima!!
Izetbegović je uradio sve što je trebao, mogao i morao uraditi... tj. LAGAO JE...
Al ga ovaj nagenja .
Svi nesposobniji od nesposobnijeg! Pa ako nesto nije jasno,normalno je traziti pojasnjenje,ili je kod vas po sistemu''ako prodje,prodje'' Ovi j.... narod u zdrav mozak. Bravari ne bi iznosili takve gluposti!
Vjerujes li u to sto govoris Halide?????
Hajde ginekolog od kada si se poceo baviti politikom ni zeninu pizdu vise nisi pregledao ... Mrs izdajnici !!
Genjcijao si dosta svo ovo vrijeme, vrijeme je da se odmoriš - odkenjčijaš!
E stvarno Kenjac pardon Genjac ne dipr vise, nego hajmo velie patriote odreknite se mandata, da vidimo taj vas veliki moral
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Treba smiriti situaciju i pomoći Bakiru da krene na bolje ako bogda ova zemlja ovaj narod a dušmani likuju zbog svađa među bošnjacima
Idi Halide poltronu bavi se svojom strukom, ako jos uvijek znas raditi ono za sta si se skolovao
Ova govna iz SDA su zlo za Bošnjake i BiH. Nesposobni neciviliziovani krkani i kreteni na pozicijama koje odlučuju o životu i sudbini naroda i građana i naše djece. Zlo koje treba ukinuti što hitnije inače nam nema napretka!!! Ako oni nastave postojati i imati ključni uticaj u društvu sva omladina će se rasuti po svjetu!! To uveliko i doživljavamo zbog nesposbnjakovića i seljačina iz SDA!!!
On je uradio toliko dobro da smo svi u BIH popusili uz vas