Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kuje koji pogled heb....je dodo i karo
Ja ruzne li zene...fakat znoru do bola...
Ova babetina je zadnja koju treba nesto poslusati ali nazalost ovaj put je u pravu. Mlađahni Sepić je nezreo za ove funkcije a za picologa Genjca je sigurnost države \"špansko selo\". Nego,Tihiću ne zajebavaj se s državom već ponudi jakog mudrova za ovako odgovornu funkciju!
@mujke Sta psujes i vrijedjas psu jedan,Atif Dudakovic najpogodnija licnost za ministra sigurnosti.Te montaze oko strijeljanja pripadnika srpske vojske su samo pokusaji izjednacavanja zlocina.Medjutim on nema smetnji za kandidovanje i izbor ni po kome osnovu
Pa što se Genjca tiće njega bi gospođa mogla iskoristiti za druge stvari u okviru njegove profesije, a ako ministar bezbjednosti treba biti iz RS-a pa SDA ima i u RS-u svoje kadrove .
IDI TI STARKA U BANJA LUKU TEBIJE NAJBOLJE TAMO KOD SVOG DODE!!!!!!! AL GARANT TE NEZELE CIM SI TU GDJE JESI HEHEHEHE
Jadna li je ts drzava koji jedan Kenjac ili Sepo trebaju biti ministri....
jasno foto sve kaže
@Pipo je opet pobjegao iz kaveza.
OGLAS hitno potreban visoko skolovan bosnjak, clan SDA, neosudjivan, zdrav, nacionalno neopterecen, sa smetnjama razumijevanja identiteta, sa ambicijom za clana predsjednistva... javiti se babi dusanki u prizemlju lijevo.
Bravo Pipo ti si car. Ova oštrokondža bi najvolila i predlaže Dodovog čovjeka onu hinju ,drugog Bajramovića, DŽeralda Selmana .Majkpicko jesam li pogodio. To je bosnjacki kadar iz genocidne.
Pipice nena te zove da popijes tabletu. Poceo si da valjas gluposti faisto mali. Trci brzom brzinom kuci i u krevet...pustimo ti crtane...
@demir Ma zivotinju treba prvo uhvatiti,pripitomiti i dovesti u Sarajevo, onda igranka pa postavljenje
@RS Ovi Srbi bosanske sluge ce morati glasati kako im mi kazemo.Ruzno je biti sluga,ali vi ste navikli.
A za premijera Ratko Mladic. Cisto da se ispostuje konstitutivnost. :)