Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sabic dobro zna ko su ti probisvjeti koji trebaju da se otjeraju sa rtvfbih , pa da se desi nesto pozitivno ....gleadao ih je godinama kako se vuku i spletkare po tv domu... naprijed sabicu...svaka ti cast
mozda direktor Sabic misli da je u Sabicima :) fakat, ko im je taj Sabic ?
Pricaju da se vraca Ivica Puljic na TV?
gdje su nevladine organizacije da osude nezakonita otpuštanja s posla
Taj Mirza Huskic i Fahro Balvanovic su naj obicnije varalice i pijanice, i ne vidim potrebe za strajkovima za takve ljude koju su zastupali svoje , a ne interese radnika tvbih. Zasto su isti sutili kada su bili u pitanju drugi otkazi, kao npr u odjelu tehnike, tada su samo nijemo sutili jer , zaboga ta vrsta ljudi je za njih niza klasa...Zato ne serite ,treba vam svima podijeliti otkaze,lopovi
Da vas vise hoce ukinut da vas nema. Najgora ste radio/televizija u cijelom regionu. Znate vi to dobro i sami. Ono sto je najgore od svega postali ste jednonacionalna zaglupljujuca rtv kojoj je najvaznije sta kazu domicilni politicari jednog naroda i reis. Vas \"najveci\" domet \"60 minuta\" je vjerovatno najgore sto profesionalno novinarstvo sebi moze da ucini .. da placa policijske sluzbenike i priziva profesionalizam. Dekretom vas treba zabraniti ako se sami ne ukinete.
Hoce li se iko pozabaviti programom na ovoj televiziji? Normalno da ce sve otici kvragu kad se ne trude nimalo oko istog. U medjuljudske (ne)odnose ne ulazim.