Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmara pod zemljom
Ja ne znam kako se svijet nafuro da je ova Rusija nesto. Drugi svjetski rat milione ih izginulo bez razloga, Afganistan ih uništio, ceceni ih uništili. Gdje su oni to ratovali da nisu po ušima dobili. Jos su neki ljudi mislili da oni pariraju s Amerikom. Nisam ni pro Amer ni pro Rus Al da se ne foliramo bzvz ovi rusi mogu samo male nacije maltretirat
Sine pa ti historiju ne poznaješ nikako.
Hajste vas dvojica "historičara" navedite rat koji su dobili zadnjih 250 godina a da nisu bili u savezu sa Englezima. Nema ni jedan 🤣🤣🤣🤣.
Pao s balkona😂😂😂😂😂
Možda se okliznuo na bananu.
window or tea?
odmara sa sa ribama!
Odmara na ahiretu
Odmara...zauvijek
Ja ga vidio prije neki dan na Čaršiji , dok je sa Elvis Prislijem pričo , 🤞
Ali bukvalno ‘‘odmara‘‘ i nedostupan je
Pa vidite koje su vrućine. Otišao čovjek malo u Sibir da se "rashladi". Putin mu platio putne troškove i "smještaj".
Okliznuo se o koru banane i pao na 17 metaka
Mrtav je. Pronaći će ga poslije da se je kobejagi ubio ili da ga je "strefio" infarkt