Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš Zlatni ljiljan i Srebreni štit 🇧🇦❤️⚜️
Neka ga u borackim organizacijama, ali ziv bio, neka se kani politike, veze nema sa sistemom, ekonomijom, politikom. Postavite ga u OS BiH nedje nesto, lik je zalutao u politiku.
Fikro je odveo 25 ljudi u smrt napadom na Famos u Hrasnici ,za jedno jutro...to se slabo zna..
Generale,potpuno ste u pravu.
Fikro, može biti da je taj lično sa svojim četničkim hordama puco po Sarajevu sa Trebevića u više hiljada navrata, a tebe su tek sada obavijestili o tome. Pa dobro nek si čuo to i treba
To generalë! Dobro si nas vodio u ratu, a još bolje ćeš u miru. Neka je hairli nova fujkcija u stranci generale.
Ma bravo generale, doslo je do provale, majstore otvori zadnja vrata. Sta si ti moj generale odbranio u ratu sam sverca.
e jesi mi i pametan.. i radi toga sjedis tu i platu toliku uzimas?
Beogradjanima su se tresle gace kad su Alijine divizije zatekbirale pred Banjalukom. Kako god bajke ostaju bajke a istina je da su tekbirasi citav rat drzali 15% BiH teritorije i da su svugdje dobijali po usima od VRS i HVO.
Prestanite lagati narod sve je bilo dogovoreno,kao i preuzimanje gradova pod Srpsku kontrolu, cilj je bio ciscenje Bosnjacke inteligencije uz pomoc domacih izdajnika Izetbegovica koji i danas izdaju nas Bosnjake.Sva ta Sarajevska bagra radi za Srbiju.
mozes fikro i sad da je oslobodis...
Muka mi je od ovih kvazi porucnika i generala a ustvari ratnih profitera. Nikad im bolje u zivotu nije bilo ko u ratu i sada kad ih SDA gura a sve go olos i nehljeb, zato smo i dogurali dokle i jesmo kad nas vode spodobe poput ovog sintora. Nisam ni znao da ima ovoliko ljiljana i ordenjasa, Bogami sa ovolikom kolicinom ordenjasa trebali smo Beograd zauzet
25 godina poslije rata SDA se odlučuje da u politiku i to na viši rang ubaci generala, bivšeg ratnog komandanta...stupidno, stupidno ali ne inenađuje. MI na ''ikaru'' a oni na ''hurmama'' to je referenca.
Poslije vrlo uspjesne tuzbe i one jos uspjesnije Bakirove revizije tuzbe Srbija je pravno cista k'o suza.
Živa istina. Riječi ti se pozlatile 👍
Znači Fikro je beg KO SDA ....što se mene tiče elhamdullah....nek nije Rumeni koliko god me ubjeđivali da je lik OK ....meni nešto na njega budi taki animozitet da je za nevjerovat ...a nikad nisam sumnjao u svoj instikt ... čitam i sa ćehre i sa dlana i nako ...
Ne bi armija napredovala da nije bilo akcije Oluje, oslobađanja Bihaća, zauzimanja Grahova i Glamoča od strane hrvatskih snaga. Zapamtite, sve je počelo od oluje.....
Ovo mu je nako napisao, nema sanse da ovo Fikret zna skontati.