Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Efendić: Bakir je tražio da mu spasimo oca, to je sve što je uradio. -HVALA TI BOŽE NA OVOJ INFORMACIJI.......SADA NAMA JE LAKŠE
bakir je stari ratnik 1 podrumska...cuvali jer veliki kapacitet...ha ha ha
Hvala Predsjedniku Aliji Izetbegovicu, Hvala Armiji RBiH, Hvala SDA stranki koja nas ujedinila, U ovo vrjeme dok se stvarala ARBiH i dok se borila, Zlatko Lagumdzija je bio kod Kukanjca i pravili planove kako da uniste BiH,u ovo vrjeme Fahrudin Radoncic dolazi kao spijun i obavjestajac UDBE, kako bi pokusao sto bolje informisati cetnike o stanju u slobodnim gradovima pod kontrolom ARBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ZIVIO TI NAMA GENERALE !
Bravo Predsjednice, svi Bosnjaci i Bosanci su uz tebe, ti si nas Ponos i pravi vodja drzave, Svaka cast Predsjenice nas.
SDA snaga BiH i nada za buducnost, za drzavu BiH za Bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bake vračaj pare nad kojima imaš kontrolu vani i u Bosni, jakako. Pusti oca da počiva u miru!
Jopet Bake sago!
Iako se u to vrijeme JNA dobrano kompromitivala, ipak se nije još u BiH moglo govoriti da je to Srpska vojska jer se u njoj tada još uvijek nalazilo svih naroda i narodnosti iz bivše Jugoslavije. Kolone koje su se povlačile iz Tuzle, Žepe, Sarajeva i sl. imale su jedini zadatak da izađu iz neprijateljskog okruženja i nisu bile ni obučene, niti su imale jasna naređenja kako da se suprotstave perfidiji političko-kriminalnog rukovodstva, niti ološu koji ih je napao. Zbog toga su između ostalog svi konvoji u pomenutim gradovima bili izmasakrirani i zbog toga je bio i ogroman broj zarobljenih vojnika i starješina.
SDP i SBB su lagali - ovo je kraj jedne iluzije! Povratak u 1992. Partije koje su podržale ovaj zakon, naglasio je on, konkretno "Stranka za bolju budućnost i Socijaldemokratska partija, nikada u svojim programima nisu spominjali da se zalažu za podjelu države i ovim su iznevjerili sve ljude koji su za njih glasali na općim izborima". - Ovaj čin nas vraća u maj 1992. godine, s tim što su oni koji su tada pokušali da na tenkovima JNA uđu u Predsjedništvo RBiH danas u institucijama i rade na podjeli ove zemlje. Usvajanjem ovog zakona uklonit će se mit o tome da su sve stranke u Sarajevu probosanske stranke i da očigledno uz blok SNSD-u i HDZ-u, SDP i SBB sada rade na podjeli državnosti države BiH. Ovo je kraj jedne iluzije - ocjena je Suljagića. http://www.haber.ba/vijesti/bih/50107-sdp-i-sbb-su-lagali-ovo-je-kraj-jedne-iluzije.html
MARIONETO BAKIROVA ŠTA JE PREPAO SI SE DA CES OSTATI BEZ POZICIJE SMRADU
Da nisu ameri stali na stranu Muslimana svi bi državni pacovi bili u podrumima kao i Bakir.
nemojte tako bakir je cuvao hagadu u podrumskim sefovima narodne banke
Bakir je smrad nad smradovima! Oličenje najodvratnijeg uhljupa!
Sklonili članak sa prve strane. Klix i SDA zauvijek skupa!
bake narodni heroj hahaha
i imas li obraza bakire negirati ovu cinjenicu ili ces i dalje tvrditi da si ti imao ucesce u oslobadanju rahmetli alije izetbegovica
Predlažem da se jedna Općina u Sarajevu preimenuje u Efendićevo! Pa ja šta je ovo, ne može čovjek više od ovih Efendića oči otvoriti! Na svakom koraku po jedan iskoči!
Isto ko i Cengici pa to su te porodice koje je SDA rasporedila da vlada i Selimovici još
BAKIRE SMRADU ODVRATNI ove priče i vraćanje u ratni period ne piju više vode ljudi su gladni 550000 je nezaposleno zapošljavajte ljude nema vam bolje predizborne kampanje nećeš morati lagati pred izbore da ostaneš na vlasti. SMRADU ODVRATNI I BRAĆA ARAPI TI IZBJEGAVAJU JER ZNAJU KO SI I ŠTA OBICNI KLEPTOMAN.
Bakir = JA, ne zna čovjek ništa drugo nego JA, JA, JA ....sbaka druga mu je JA!!!!
Pisao sam odmah jučer... svi znamo da je Ganić to odradio... opće poznato.
Efendic jedan veliki gospodin. Svako postovanje!