Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro je pun ideja 100% razmislja evropski samo sto nema ko da ga gura, jer svi misle da je jedan komad budale. Ima festival i standardne sponzore, dobar je sa Semihom, a 2006 god. govorilo se o tome kako treba Sarajevsku zimu\" svesti na 15 do mjesec dana, a ne 42 dana kako to vec traje 25 godina, jer \"sarajevska zima\" za kanton je skupa. Ibro zeli koncert hall na Marin dvoru i da bjezi sa funkcije i festival prepusti mladjima, a u festivalu zaista ima kvalitetnih ljudi.
Ibru za Visokog!!
ja od lajčaka ne očekujem ništa. Nije imao petlje ni za što. Za vrijeme njegovog boravka, bh nacinalisti su ojačali kao ni za vrijeme bilo kojeg od njegovih prethodnika. U stvari, pohod nacionalista je počeo još dok je Schwarz Schilling bio visoki predstavnik. Je li građanska stranka ovo saopštava kao želju ili stvarno vjeruje u ovo?!
zar je ovaj covjek politicar??????
spahicuu, ....nema \"fala\" dok nesto konkretno ne uradis, mislim politicki....ti si politicar, a ne samo kulturnjak.
Pravo u sridu kao i uvik. Jos samo da se angaziras malo vise, da ne ostane mrtvo slovo na papiru, s obzirom na funkciju itd.., U svakom slucaju za pohvalu.. A moze komotno i malo glasnije, ili trebalo bi....