Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema smisla. Samo ih odrzava mrznja prema SDA. Kada to prodje bice "smrtni "neprijatelji.
a ko bi dao nekom drugom fotelju kad on moze u nju, pa mater bi u vatru bacili za nju
al to pije vode relacija ilidža gornja hiseta (marijindvor od 1910) međutim 2022 izlazi relacija Drina Ua
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako vrijeme prolazi,meni nacin rada NIP-a u praksi sve vise i vise lici na nacin rada SDA,tj.kako vrijeme prolazi sve vise i vise ide udesno.
To sam ja govorio od pocetka, kako mislis da budu protivnici sda, kad je citav vrh stranke imao dobru praksu u sda.
NiP=SDA
M-tel vlada... https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojena-zalba-bh-telecoma-vlada-ks-nezakonito-dodijelila-ugovor-mtelu/210630112?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=210630112&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojena-zalba-bh-telecoma-vlada-ks-nezakonito-dodijelila-ugovor-mtelu/210630112?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=210630112&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
Neorganizovani glumci, budale.
nisu se dogovorili da konaković bude zajednički kandidat za člana presjedništva e ako .nemože tako onda svak svog nek predloži to je konaković ako nisam ja onda nikako
u trojke je izgleda jedino Zajedničko mržnja prema Sda .
Zohari, zmije, kriminal, razbojnistva, droga, narusavanja javnog reda i mira u vecem obimu, redovno neodvozenje smeca, trava porasla do pasa i ne kosi se redovno, sve su to teske greske aktualne neobrazovane i nesposobne Vlade KS na celu sa anemicnim, neuglednim i nesposobnim dezerterom PausalFortom, koji ce dovesti zarazu u nas grad od ovolikog smeca i neuredjenog grada. Pored pandemije samo nam treba jos neka zaraza koju ce nam i donijeti diletanti.
NAROD ZNA da je SDA jedina stranka koja stiti, razvija, gradi, unapređuje državu BiH i bošnjački narod, što naravno ne odgovara neprijateljima države BiH i bosnjackog naroda olicenih u srbogenocidassiima, UZP-ovcima i njihovim slugama SDP/NS/NIP komunistima. Sva sreca bosnjacki narod zna da je Klix SDP/NS/NIP promotor i podrzavalac kao i komentari na Klixu koji nista ne znace za Bosnjake-muslimane, osim sto ih jos vise vezu za SDA. BESPLATNA REKLAMA, SAMO NASTAVITE.
Ovo troprsto udruženje svakako je vještačka tvorevina, bez ikakve logike. Krajnja liberalna ljevica, gej društvo, komunjare i radikalni i radikali NiP. Nigdje veze, osim brak iz interesa, a to nije zdravo i kad pukne, baš smrdi.
Pa šta i u njemačkoj svake izbore SPD i CDU imaju svoje kandidate i onda formiraju vladu. To su dvije različite stranke, da je možda pametnije sa jednim kandidatom skinuti SDA to stoji. Ali politički sasvim normalno
Trojku samo održava mržnja prema SDA. Kada ih ta upala prođe biće "smrtni "neprijatelji.
Beg je beg. Nisu ga mogli pobjediti kad je bilo 1:9 i još su pride imali reusa Cerića...a da ga sad pobjede sa dosadnim Konakovićem. Nikad!
Kako se maloumne botine popale za cas!! Momci sudovi cekaju vase bandite, jos samo malo...
NEMA IZBORA!SVE JE FARSA! AKO DO SADA NISMO SKONTALI DA NEMA NISTA BEZ REVOLUCIJE, ONDA HEBI GA.Mic po Mic POLJINE! Tik Tak...Tik Tak! SDP je ISTI kujac kao i SDA....Ucjenjeni su, prljavi i opogajeni...naravno cast izuzecima, kojih je malo.Samo ZAJEDNICKA ideologija i RUSENJE OVE KVAZI VLASTI MOZE DONJETI NAPREDAK....Ostalo je sve KUJCEVACA....DeJaVu! ! ! 2014-2021!
HEBE MI SE ZA PRESJEDNIKA I ZA NJEGOVU PLEMENSKU PRIPADNOST! HOCU DA DISEM, JEDEM I ZIVIM NA RACUN SVOG RADA.HOCU DA SE UHAPSI SDA/SDP/HDZ/SNSD/DF I SVA OSTALA BRATIJA! Necu da se PONAVLJAMO, jer je SVE VEC DeJaVu!
@Barlok kada si mene cuo da kazem da NE TREBA DA PRONADJEMO NIKOGA NA ADRESAMA?!? Ja se ISKRENO nadam da ce vas biti tamo puno :) Bezeee da se fajtamo sa uniformisanim uhljebima par dana, pa da spuste palice, kada vide da NE MOGU dalje....Budi spreman, MI to ocekujemo.Vidjeces nas kao i 2014-te, ali samo sa CILJEM OVAJ PUT.Mic po Mic 2014-2021.btw dolaze SVI, cak i komsije I dijaspora.To be seen.Drzz seee nedaj se i cuvaj svoju kraljicu...SAH MAT!
Morate biti kompletni idioti da to uradite. Obojica radite za Bakira?
najvece pitanje ovih mucenika je gdje na meso poslije sjednice