Prijedlog za ukidanje pritvora
0
Gaši ostaje u pritvoru, ostali na slobodu?
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubjedljivo najsmijesniji komentar: \"babo mu je hadzija...\" doslovni se bavi kamatarenjem.. Bas zbog tog nacina poslovanja su jevreji u Njemackoj postali omrznuti medju obicnim narodom, a svi znamo do cega ih je to na kraju dovelo.. ipak ima i ona druga strana: ko od takvih posudjuje novac, nije bolje ni sazluzio nego da ga handre kasnije.. Treba ovo objektivno gledati.. Kakav je on covjek najbolje svjedoce snimci razgovora telefonskih.. Kad mu cujes rijecnik i nacin izrazavanja, sve ti je jasno, taman da mu je babo bio Homeini, on je obicni ljudski otpad.. I nema to nikakve veze sa vjerom i nacijom.. Takvih ima u svim vjerama i nacijama..
Svaka cast ovim albancima. Oni sto znaju pazit jedan drugog to ne zna niko. A mi jedva cekamo da zabijemo bratu noz u ledja...
nit je sibicar, niti kospicar, niti buregdjija.... covjek rodjen u bih, porjeklom albanac, babo mu hadzija i kada ste vi ovce cuvali gasi se na asvaltu igrao. od kada gasija zatvorise ubistava, droge, teskih povreda, nikad gora situacija u gradu nije bila. u ovom postupku nije dokazano da je gasi cvoku ikom opalio a kamoli sta vise zato manite gluposti i okrenite se oko sebe pa mozda doprete dalje od svoje g.... :-)
fala Bogu pa ljude pustise, ni krivi ni duzni mjesecima u zatvoru. Ovo je sramota sta su ljudima koje veze samo kvart stanovanja uradili. Ovo je sramota za nasu drzavu pa kakva takva je ovo je uzas kakve su stvari ljudima priredili samo da bi se kompleksasi slikali i po novinama izlazili. Karijeru grade na Gasiju, sta su se covjeka uhvatili on je bezazlen vec velike oci na ferariju. Uzas sta im rade ali evo bar tracak nade se pojavio da ce istina izaci na vidjelo.
Ovo nije sandžaklija imbecilu ovo je ŠIPAC ili košpicar najobicniji..
obozavam ih!najjaca braca
Neka ga! Sandzaklije i jesu zajedno sa \'dosljama\' odbranili Sarajevo! Potrazite na youtube: vanzemaljci iznad sarajeva http://www.youtube.com/w atch?v=-PKtpKH0IWA Ima vise dijelova..
KOJA GLAVUŠA, PA OVO TREBA NA GILJOTINU M.... MU J.....M
Ej mujo štaje vidimu glave veča nego tvoja. Uh uh mašala mašala jast naprdan dobro ga hrane oni čuvari.
eh stačeš sinko tako ti grag pao ali slatko sam se nasmijo na koment mnogo ružan šipac
u zenicu kralju albanski,nije ti mjesto u sarajevu
Vjrevatno ste i vi sa Sarajevo X siptari pa ste izbrisali moj comantar. Bilo bi vrlo pristojno da obrazlozite svoje postupke. Manipulisete sa jvnoscu koristici jednosmijerni put komunikacije. Nemate dovolno obrazovanja da prihvatite cinjenicno stanje i da se zalaete za stinu koja bi nabolj bila za vas. Moj komentar nije koristio ruzne rijeci ili psovke, tako da vase brizanje komentar je slika vaseg dubokog cinizma. Cinizam je osnova neznalja.
Neka ga! Sandzaklije i jesu zajedno sa \'dosljama\' odbranili Sarajevo! Potrazite na youtube: vanzemaljci iznad sarajeva http://www.youtube.com/watch?v=-PKtpKH0IWA Ima vise dijelova..
Sa Kosova svi su isti. Siptarske slasticarne, buregdjinice, pekare i danas truju bosanski narod. Novac od tog trovanja zavrsi na kosovu. Koliko je samo naroda zavsilo u bolnici; koliko je novaca iz Bosne je odneseno na Kosovo. Znate vi koji se hranite po njihovom buregdjincama, slasticarnama i pekarama. Kupovinom njihovih proizvoda podrzavate Gasija i njegovu mafiju kao i sotale siptare koji vam sa lijepim osmijehom psuju sve iza ledja. Gasi je produkt vas koji svojom kupovinom proizvoda i usluga podrzavaju sve ostale Gasijevce. Ogromni novac od slasticarni, pekara, cevabzjinci zavrsi na Kosovu, a vas Bosance su zaposlili kao obicnu bezvrijednu radnu snagu. Ti iz Sarajeva nikada nebi mogao na Kosovu da otvoris pekaru ali zato oni u sarajevu mogu da rade sta hoce.
joj Hamo vidi mu glave.....