Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje spasa,ovi sto su nas prodali nisu sarajlije pa im nece ni biti tesko preselit se u neke ljepse i cistije krajeve. Zgrade se grade u rekordnom roku a kad se trebala cesta praviti tu se naravno odugovlaci da se uzme plata od budjeta. Kako se dozvole dobijaju to mi sitna buranija ne znamo.
Mali prostor i puno ljudi u 18,7%
Konačno neko pametan, koji vidi i zna srž problema kakav je jeste. Ali na žalost njegova mudrost i znanje je samo jedan jedva čujni eho u okeanu papanluka, ne baš pismenih došljaka na izvršnim, odlučujućim pozicijama.
Ko je odobrio gradnju divljih naselja oko i po padinama Sarajeva !!! Sada ta ista naselja smogom guše cijeli grad !!! Neki tvrde da su od Sarajeva napravili METROPOLU !!!
Jos jedna SDA zaostavstina za buducnost. U talu smo, samo zidaj !!!
Usisni ventilatori na Bjelasnici i Igmanu i dovesti cijevima cist zrak u Sarajevo
G. Garibija, ne sirite dezinformacije nego malo iz centra grada zadjite po padinskim naseljima s obje strane Otoke i nize do silnih kucerina na Stupu i vidjecete a i osjeticete tamni dim i teski smrad od UPRAVO CUMURA!!!
@RatkoJeStigao Imali bujruma da svratimo,nije fer na slavu u miru svratit nepozvan,da vidimo ko moze vise popit...😉
E moj Garibija, nisu problem zgrade nego cumur i gume. Plastika se lozi da se raja ugrije. Izgleda da je smog i tebi unistio mozak pa pricas ovakve gluposti, a Klix ih prenosi.
Moratorij na zapošljavanje u državnim jaslama i moratorij na gradnju zgrada u Sarajevu! A ovima što su ih započeli ( investitori ) uvesti porez i od tog poreza platiti struku da napravi studije šta dalje sa ovim dosadašnjim urbicidom! TakođeOduzeti imovinu i strpati u zatvor svakoga čiji je potpis na dozvolama za gradnju zgrada po dječijim parkovima i zelenilu u zadnjih 20 godina
Mali Oglas: Prodaem povoljno svjez domaci oxigen O2 vrhunske kvalitete ubran na domacim padinama Bjelasnice, Igmana i Vranice. Cjena samo 99.99 marki po litri. Pakovanje - domace staklene flase, nista plastika. Zainteresovani nexe jave dok jos ima zaliha. Tel: 060-325-4283 (ili u tipkama 060-DAJ-HAVE)
Pa nije smog od juce. Gusili smo se i prije rata.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
E pa prijatelji, da je Juga ostala u nekom obliku makar i federativnom, danas bi se po rajvosa vozala iskljucivo elektricna auta(mozda elektricni jugo, :) bi bio razradjen domaci koncept). Rudnik na Kosovu je bogati litijumom od kog se grade baterije, a danas to crpe Ameri jer ste vi htjeli naprasno bez dogovora da se cijepate. Papci.
nisi u krivu
"Kriv je sistem" - koji sistem, nema sistema.
MUFIDE DODJI U LUKAVAC DA VIDIS STA JE ZAGADJENOST , OTROV I SMRAD TO U SARAJEVU JE VAZDUSNA BANJA KAKO JE U LUKAVCU