Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omer Škaljo je institucija, ogrebo se od Bakira, ogrebo se od Kasumovića, sinove s medresom i pravom (studirao do 32. godine) zaposlio u Elektroprivredi, još na sve to izašo dobar za 250 hiljada maraka.
Iz lijevog sam tabora, ali dok se ljevica mjesecima nateže, SDA formira vladu. Bez 80% izlaznosti na izborima ljevica nema šansu za stabilnu većinu. Galijašević je do sada bio korektan i sposoban. Nadam se da će biti i ubuduće.
Čestitam čestiti ljudi😘😘😘
nije sala, magistar ramo isak, trebalo bi ga imenovati prorektorom za naucno istrazivacki rad
kada se sada miro i naredne 4 godine pocne ugradivati u projkete od vitalnog znacaja i naravno tu su javna preduzeca koja sluze za izvlacenje novca u stranacke tokove, mudro
Ovdje HDZ-u nije bitan “Izborni zakon” hahaha
SDA, A-SDA, HDZ, Stranka za BiH i Omer Škaljo = 18 ruku. Beton nema sta! Neprincipijelnost i preletastvo na djelu!
Zato treba i ukinuti kantone!!!!
Stranka za BiH i SBB su upropastle 3 kantona: Tuzlanski, Zeničko-Dobojski i Goražde! Jedino su Sarajevo i Bihać pravu stvar uradili i skidam im kapu! Ove 2 izdajničke stranke su prvo potpisali koaliciju sa Bh-blokom pa ih onda nasamarili, kako bi SDA napravila vlast! U 5 kantona je trebao Bh blok imati vlast i bilo bi dosta promjena! U sve 3 kantona imaju samo 1 zastupnika više i kontaju imat stabilnu vlast! Eto izajnika - SBB i SzaBiH!!! Jadnici!!!
Yebo vas otac!!!
radili u tisini = kupovali jeftine zastupnike i nudili ministarstva kako su stigli. kakva je to vecina od 18 zastupnika, pa neka jedan ne dodje na sjednicu, nece moci nista usvojiti. pa kakav napredak ocekivati sljedece 4 godine od udruzene i uhodane mafije sda i hdz potpomognute sa buducim ministrom unutrasnjih poslova ramom isakom
Mozda covjek nije nista toliko postigo u zdk,ali nije ni sje_bo, a znamo da je dobar sa finansijama
Kaže mi smo radili u tišini... Tišina novi naziv za podmuklost.
Stabilna vecina sa 5 stranaka i politickim kupljenim papcima? Koga ovaj laze, formirali vlast sa 18 ruku medju kojima je skaljo koji je izbacen i iz sda i iz nb. To stabilno Galijasevicu?
Podmukle lopuze su na balkanu, dzoni stulic