Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u EU nikad hvala “prijatelji”
Čuj nada se dogovoru o izbornoj reformi, hoće bit' će ali tek kad se vrate nadležnosti preuzete od države i spriječi antiustavno djelovanje, bitnije je to od nekog izbornog zakona. Mi izborni zakon imamo.
Neka mu neko odgovori da će biti dogovora o izbornoj reformi kad na vrbi rodi grožđe, pa neka se muči sa prijevodom. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znači Milanovic je bio u pravu prvo u EU pa gradjansko uređenje, samo što je on to rekao na drukčiji način, da ga "građani" razumiju ....
Pa o čemu onda pregovaramo ako možemo i ovako u EU, nek nas prime, šta čekaju
Ako je dejton dobar ako je konstutivnost dobra, onda eskobare uvedite te pojmove i sisteme u Ameriku
Korupcija je cudo.
Sto vise otvara usta vise otklanja sumnju, jos jedan koji bi da zaledi stanje u BiH.
Escobaru...Escobaru...Onda izborni zakon ostaje kakav jeste sve dok ne udjemo u EU, a do tada vrijede sva ista pravila kao do sada, sto znaci...Ne organizujte djaba sastanke i dogovore oko izmjene izbornog zakona, jer toga do....daljnjeg...NEMA....Porucuju ti GRADJANI BiH....
Najnormalnija reakcija! Ne moze se krsiti Dayton!
na primjeru Ukrajine smo vidjeli da je mnogo bolje biti u NATO, nego u EU. EU je troma, birokratska i gleda samo da nista ne narusi njihov komformitet, pa sve i da ljube guzice kojekakvim diktatorima.
Ahahahahaha znaci mafijaska vukojebina nikada nece u EU to zna svako
Dosta je vise i vas amera. Samo suplja...
Ocito kreten misli da je 1995. Moze on misliti sta hoce, ali ce gradjani raditi sta hoce.
neka Željka još jedan mandat i dosta.
sapun... pa.. pa onda parfem , ista stvar
ali kaze prvo u bh je nato,eufor,visoki predstavnik,bonske ovlasti a na kraju bh je suverena zemlja.hehehe.ali je jasno rekao da je bh zemlja tri naroda i dva entiteta.eto ako ja u srb moram da se pomirim da RS ne bude zapadna srb tako i muslimani da prihvate da je RS trajna kategorija.i u pravu je.dejtonu nista ne fali.ali treba da kaze da njegovo rusenje rusi bh.i naravno da srb ne treba rat na granici.to bi bio i nas rat.supotpisnik smo i garant dejtona
eu jecl dio zapada, a zapad hoce bih u eu. ako moze s mirovnim sporazumom, a ne sa normalnim ustavom, onda pogurajte to.
Sve neki trećerazredni diplomati dolaze i serendaju nešto ali ko nas zašto,nismo bolje ni zaslužili