Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se da su FUP-ovci zaposleni preko štele i da nikad neće uhvatiti debile koji ovo šalju
Imali štele u drugim organizacijama i sektorima? Pa mi smo NACIJA OGREZLA U TOME...I NEMOJTE MNOGO DA PALAMUDITE...SVI STE I SVI SMO ISTI!!!!
NA MJESTU ODMOR
Nepismeni, ljeni, bezobrazni, sileđije nad djecom i starima. TO JE NASA POLICIJA
Ma ovo je grozno.. na kraju ce neko ni kriv ni duzan da najebe. Samo sa ovim vjestima daju ideje djeci
MOj jaran Dzemo voli da da gas u svom 325 kockici od 190 konja, an an annnnnnnnnnnnnnnnn
Elem, ne zna se nista i jos nikog nisu uhvatili. Ukratko
Do sad se zna da su upućivane dojave o bombama.
Kakvi su debili ovi drotovi nevjerovatno preko 100 dojava i jos nikog nisu uhapsili
Ako nista bar institucije citaju mailove.
Eh kada bi ovako reagovali kada neko prijavi kriminal ili korupciju 🥺
Znači Zna se da se ništa ne zna - niti će. Pa zar mi svi očekujemo od institucija gdje je zaposleni kadar "uvaljen" ne zbog kompeticija nego zbog pedigrea, da nešto profesionalno riješi i kazni nekoga?
Dojava o bombama to je sve policijsko maslo
Čuj u vlasništvu inostranih kompanija... svašta se ljudi sjete...
Kakvo bolan povjerenje? Pa pogledaj im stomacina kad stoje na cesti i vec tako znas da nije nikako mogao da nosi tu uniformu. Za kim ce on potrcat da pred njim neku babu opalis sakom?
Vi ste sve plitki koji mislite da ovo sve drzava ne radi radi ovog ili onog razloga ili drzave koje su u nekom dogovoru sa nasom ovo nit neko radi sto mu je dosadno niti da bi bio neki baja cisto iz koristi drzave prema drzavili ili nekog pojedinca u drzavi ..sve ostalo je pljašu
Znaju da su lažne 😂
Jesu li MUPOVCI sa kupljenim diplomama i goveđim školama dorasli ovom zadatku ? Nema veze što je upućeno iz inostranstva. Tamo postoje KADROVI !