Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"pedesetak otpustenih" bas je super informisan...da nije bilo 93 otpustena iz RS koji su se protivili suradnji sa Tribunalom...
BH Ameru ti si meni Bog! Svaka ti cast care. Od srca sam se nasmijao!!
Sin balegar pita babu, babo bolan sto mi u govnima zivimo? E, jebiga sine, domovina je domovina.
jebem ti pleme uvlaciguzu jedan zuti, dabogda ti djeca u srpskoj demokratiji zivjela, al bez pedija eshdauna!!!
Jebem te zuta u guzicu! Ne'as ti pojma...
On nije dovoljno informisan o razlogu odpustanja "pedesetak demokratski izabranih političkih dužnosnika"!
fukuyama je prije dvadesetak godina sluzio u reaganovoj administraciji kao jedan od agresivnih kauboja koji su utrostrucili snagu americke vojske, tj, iste americke vojske koja danas ima vojno prisustvo u vise od 100 zemalja, ukljucujuci irak, chile, afganistan, egipat, el salvador, izrael, filipini, itd. toliko o demokratiji. s druge strane, ovakvi megalomanski okupatori najbolje mogu ocijeniti ko jeste a ko nije diktator.
ama on je genije, citajte njegove knjige
porijeklom je japanac po imenu i slici, a sto se bih tice ima pravo. samo nije predlozio kako bi on rijesio problem.
amerika i demokratije kao nebi izemlja!
Ne SERI