Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajme koliki ste vi autisti u komentarima, ko će iskoristiti neke zahrđale rakete iz pećine yebo vas dan de izađite iz kuće malo i obrazujte se, yebo vam nacionalizam familiju zaostalu
Ma pusti budale...
Drago mi je kad vidim kako nas vecina bosnjaka ili bosnaca na klix ovako pozotivno razmislja svaka cast tako treba ovi nasi konji sve sto nadu unistise a srbi i hrvati su nas ubijali stim sranjima uvjek treba cuvati svaki metak i granatu a trebace nam za nedaj boze nikad vise vjerovati posrbici i ustasam.
a poslije kad bude embargo bice kuku sto unistismo one rakete
kako su samo gadne...
Sto ste unistavali, sto niste vratili?