Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jedino ces ti omladinu iskoristit!
Već je
Joj kad pocnu ovako umisljati da su neki likovi jabi muda sebi grizo...Sta si covjece uradio u zivotu mimo funkcije. Koja si to licnost pa da mislis da treba neki pokret po tebi da se zove.
Bravo majstore,
Fudo lopove misliš da te do sada nismo pročitali.. ha ha..
Trebas sa omladinom podijeliti milione koje imas, i nekretnine koje posjedujes. Malo mozes dati i sirotinji dok imas vremena i zivota.
Ako je omladina spala na ovo ime i da je on zvijezda vodilja promjena, a on je covjek koji je radom za drzavu stekao benzinske pumpe, poslovne prostore, hidroelektrane, stanove, kuce, itd, onda smo zaista jadni. Obecao da ce korisiti svoj sluzbeni auto za posao, a onda kupio dva, passata i dzipa, zaposlio sve podobne oko sebe, ukinuo i ono malo sto se dobijalo na ime kladionica, itd. itd. Zenico, probudi se, nije ovo dobra alternativa
Koja lopina majko mila. Ali je bakreni okupio oko sebe ne zna se koji je gori
Kad dodju izbori nece biti jedan covjek jedan glas,nego jedan covjek jedna stranka...Fuj
Jedino mladi na Pravnom fakultetu mogu koristiti njegovo ime jer će biti predmet izučavanja kako se od kur.enja do zatvora vrlo lahko stigne ! Živi bili pa vidjeli
Citaju li ovi svoje ime. Cuj da mladi iskoriste tvoje ime. Ma ko si faco prepostena. Nismo te prepoznali.
Cobane jedan ( da ne vrijedjam ove casne ljude) koga ces ti koristiti, nepismeni kabadahija, bilo koji casni i pismeni omlarinac ce te zaobilaziti u sirokom luku.
Najgore što on misli da je on Zenički Alfa mužijak, da je doprinjeo razvoju ili sl.
7853 stranke u BiH a ni 2 miliona glasaca. Pa ovo nema ni u pm...
Ovaj tip je prekucao sve. Apsolutni manipulator gradjana i procesa u drustvu. Laz je postala sinonim za njegovo ime. SDA skola koja se samo prenijela u druge "stranke".
dobices ti vlast sa adresom u dzehenemu ko i velika vecina koji su zajasili udobnu fotelju.
Stari SDA licemjer
mati moja mila, pa koje smo mi ovce, on je MORALNA VERTIKALA