Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kada u poslovnim strukturama sjede nesposobni i neuki - a pokušavaju izigravati one iz profesionalizma, znanja i nauke. Da znaju šta je tički i ljudski kodeks prije svega, nikada se nebi oglašavali u negativnom kontekstu. Poslije izbora, kada bude smijenjen sav ne novinarski i produkcijski kadar, reči će da to miješanje u programsku politiku. E pa da vidimo!!!
Poruka za Federalnu TV: Pozdravio vas Halid Bešlić sa pijesmom : MILJACKA
pa bas pretjerase ovi iz ftv, kako ih nije stid, sramota. o kakvom etickom kodeksu oni govore??? uposlenici ftv nisu prekrsili nikakav kodeks, ucestvujuci u humanitarnoj javnoj emisiji.neka je sram ljudi iz ftv, trebamo svi zajedno ignorisati vas program, volila bih samo znati u cijoj suludoj glavi se pojavila takva misao??
JAOOOOOOOO DEBILAAAAAA. BHT-u svaka čast a Federalna je dno dna sa sve partizanskim filmovima i izlizanim kasetama sa hrvatskim serijama.
treba gledati PTPC.........
A PTPC treba gledati samo da se djeci pokaze sta je dno dna
svi koji rade na ftv-u a donirali su neke pare trebaju da plate kaznu. I to je valjda neki eticki kodeks poznat samo egoisticnim vladarima ftv-a
etickih kodeksa, ovo nije eticki kodeks nego kodeks poslovnog rivaliteta i konkurencije i neki drugih ciljeva koje ne mogu zaboraviti ni u ovakvim humanitarnim situacijama.
najgora 2 TV kanala koja postoje su FTV i BHT! samo budale im jos placaju pretplatu
...taj sam...
..fala :)