RAK odgovara na ocjene FTV-a
0
"FTV mora poboljšati prijem signala"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RADNIK Ovako je nesto slicno kod mene u Mostar (osim repetitor),kada nema slike uleti ovaj HRT ili cak RTL televizija. Kome sada da se zalimo ? Pokusao sa pojacivacem signala, ali nista. Ovaj mi RTL ide na neku stvar posebno sinoc kada sam vidjeo naseg ministra kulture ( onog sarenog ) kako prica hrvatski u nakvoj reklami.
ja tu placam televiziju a i nemam nikako signala kako su srusili repetitor na majevici a nemoj placati eto ti sa suda opomene i onda hoce da plijene po kuci naj bolnije sto sam zvao tu televiziju i gospoda koja se javila na telefon samo me je pitala imam li tv prijemnik ako imas moras platiti nju nije interesovalo sto nemam signala niti ikakve televizije tako da sam prinuden bijo kupitii satelisku i pratiti programe drugih drzava osjecam se ponekad kao stranac u sopstvenoj drzavi jer nemam niti jednog naseg kanala mislim na bih i sto imaju na satelitu zakljucano to je to samo je sarajevo izgleda bosna a ostali kovas zasto
Hvala Bogu kad imamo 60 minuta. A i gledaocima na podrucju Maglaja koji signal primaju sa repetitora kod Zepca, cesto nestaje slike i ubacuje se na istoj frekvenciji signal HRT2. Cije je to maslo?
Pa dobro ti je Krak reko sta ima tu da se doda a i ne vidim bas nikakve veze izmedju onoga sto covjek pise i toga sto ti kao komentarises. Evo, ni ja ko Bosnjak ne mogu da se nacudim kako je moguce da takvo medijsko smece mi gledamo u 6o minuta...to je sramota za nekada obrazli i casnu RTVSA. Nista licno ali tako je to.
u bl na kablovskoj elta sigurno 2 mjeseca bez problema ide 60 min ponedeljkom
@Krak, Nije ti se svidjeo prilog o tvom Čoviću, primi moje saučešće, ali mora odgovarati za svoje loše postupke. Napomena, Mostarski \"SOKO\".
inače RAK djeluje samo u Sarajevu jer samo u Sarajevu se ne može putem kablovskih operatera gledati sportski program na HTV2, a dok u Visokom, Zenici. Žepču,... imaju \"zemaljski\" prijem istog programa, zato gospodo Rakići, za vašu informaciju Bosna i Hercegovina je i van Sarajeva.
Otkad to Bakir Hadziomerovic diktira RAK-u kada da se oglasava? A sto bi se to neko obavezivao da prenosi 60 minuta? Je li to kvalitetna emisija ili diktatori koji stoje iza Bakira hoce da se njihova cuje kada i koliko oni zele? Jadna je zemlja u kojoj vam je mjera kvaliteta Bakir Hadziomerovic i njegovi talibancici.
Još samo da dodamo da signal, usljed pojačane aktivnosti sunčevih pjega, najviše slabi ponedeljkom između 20 i 21 sat. Nije do nas!