Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi poturice smo genocidni teroristicki degenericni nakot koji voli da ga prima odostraga
Ja volim da pumpam moju devetogodisnju rodicu Aisu
Koliko ja razumem ovi mladici su rano ostali bez oceva pa posli sad da ih traze po ravnoj gori?
Antifasisticka Evropa? - Papir svasta trpi.
Seselj 26.06.2009. u 16:20 mi srbi smo genocidan narod @Seselju, mada ne pricam sa onim koje sam trao moram da cestitam na promjenama. od kad si ispravio govornu manu? prije si govojio: mi sjbi smo genocidan najod
jedini narod za koji postoji medunarodna presuda o genocidu su Pravoslavci tj.smrdi e evaj srbi
mi srbi smo genocidan narod
Ma napunio bi ja sa vama i cijeli KRK a ne samo GOLI OTOK. Gdje ste samo skrivali dok sam bio ziv, majku vam kukavicku???????? @ za ovog \"konj sa veli...\" i \" sl. idiote: Sto se tice vjere u pravu ste, milione Indijanaca Sredenje Amerike i Sjeverne Amerike su pobili SPANCI i ostali Evropljani koji su bili pripadnici islamske vejroispovjesti. Ma ovaj Islam je stvarno okrutan do boga.....;-)))) Da sam na vasem mjestu radije bih cutao..... TITO P.S. Pozdrav Pipo.
@za titu glup.... mozes ti samo sanjat o Muhamedu jadnice,ti nemas dovoljno zdravih celija za ravijanje zdravog mozga.Tito je za te lord,ne samo onaj u grobu vec i ovaj sto pise!A sto se tice pravoslavnih popova pogledaj svog heroja genocidasa i fasistu kacavendu imas dobar primjer i dokaz sta ste u sustini,srbski fasisti i krvolocni bolesni divljaci! Cast pojedincima! BOSNA4EVER!
ružno ih vidit brate,ovo će mo mi kokati,kad vakat dođe jadna im majka
U cijelom svijetu se desavaju teroristicki akti i svima je zajednicko to da su povzani sa smrdljivim islamom pedofila muhameda
Mora doći dan kada će se i oni ukinuti i pohapsiti. To je tako, cijeli svijet osuđuje fašizam samo kod nas još uvijek može, ali neće zauvijek. Dobro reče neko ovo je parada budala. Ovo nema nikakve veze sa vjerom niti sa pravoslavljem. Momci su u crnim majicama, neuredni, glupi i vjerovatno poprilično pijani. Fuj!
konj sa veli... 26.06.2009. u 12:45 Treba zabraniti islam jer je to teroristicka sekta @Hej konju: Ma ja treba zabraniti i Pravosljavlje jer su to isto terorristi, pogotovo popovi. A prvo ih treba oprati (ali sa slaufom) sa 5 m odstojanja i onda ih obrijati onom masinopm za brijanjae ovaca. A onda sve te ce_tnike na GOLI OTOK! Uh kako bi ga napunio.
Treba zabraniti islam jer je to teroristicka sekta
Ne vole ni srbi da vide ove ovakve. Iako nisu nikakva bitna organizacija, nego više parada budala, ne postoji opravdanje za njihovo postojanje.