Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO DRUGOVI KOMUNISTI! Samo tako,,,udbashki.Cestitam na ustrajnosti.Zadrzali stve sve komunisticke manire iz \"zlatnih\" komunistickih dana! Samo rokajte,,,,mozda vam neko i povjeruje!
HISTERIJA KOMUNISTICKOG FUNDAMENTALIZMA!
U Tursku sikter !!!
Sto pa dobro nam je ovako. Sto bi sada ista mijenjali, pijemo slovenacku vodu, pusimo hrvatske cigarete i jedemo srbijanske slatkise.A moze nekada i pavlaka iz Madzarske posto kod nas nema mlijeka. \" Never change the running system\"
Tako je! Umrite od gladi svi nacionalisti. Crknite! Drugacije ne znate. Nek je dobro 1% ljudi a ostali neka odapnu, tako ce da se sa 1% povisi na 50% SMRT NACIONALIZMU SLOBODA NARODU
Da solidarisem sa onima koji su mi klali i silovali familiju? Nikad! Srbi u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, ostavite Bosnu Bosnjacima! A i da nekako mozemo solidarisati sa Srbima, oni to nikad nebi mogli sa nama, to je tako i uvijek ce tako biti dok postojimo.
Fikrete m.mu ti glupu.Luzeru neces vise moci pljackati pa si se ustrtario
Ko su sad ovi dusebriznici ? Ko je FRONT ? Pa podpisite se imenom i prezimenom, a ne anonimno. Mislim da je to onaj FRONT koji se zove poznatim imenom \" 60 minuta \", na celu sa Lagumdzijom, koji ruse nezavisnu BiH, a prizivaju Jugoslaviju. Odvratni su.