Iz doline krive Drine
0
Frizer, bajker i muzičar
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect MK ULTRATEAM SARAJEVO
ovo je odlicno ! i od sveg srca zelim da se svi al svi vrate u svoja rodna mjesta ! ili barem oni koji su \"rasuti\" po Bosni... a dijaspora .. ma ko njih j... !
Super prica. I ja pologano nesto pripremam za povratak u Trebinje. Prepreka ce biti vazda. Al se daju prevazic. Samo hrabro i nastavite. Zelim svim povratnicima svake vjeroispovjesti u bilo koji entitet: SRETNO !
http://www.youtube.com/user/LJUSH http://www.youtube.com/user/silwer3
Podrška svim rockerima povratnicima!!! Vidimo se uskoro!! Zbogom Sarajevo odo ja u Bosnu!!
sta ti cekas \"tvrtko\"? Nisi ni u Bosni a kamoli u rodnome gradu.
Ahmede, i sama sam povratnik,,,dirnuta sam ovom tvojom pričom. Bravo i daj bože da bude još ovakvih ljudi koji su se vratili i, iako sa odrešenim preprekama, pokušavaju i uspjevaju da pokažu da su u svom i na svom i da ne treba da kao kučići hodaju pognute glave ponizno nego učestvuju u životu jednog grada, sela...
KRALJ
napokon jos jedan normalan bosnjak
svaka cast!
ma bravo majstore tako treba :)