Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@LAZNI PIPO 18.11.2009. u 15:18 Ko ti to LAZNI Pipo opet drma kavez? Pravi Pipo
Pipo 18.11.2009. u 12:44 @LAZNI Pipo Prvo nije kulturno koristiti moj nick LAZNI Pipo!!! A sad ono sto sam htjeo napist te se zbunio: ************************************************************ @LAZNI PIPO UDARIO JE PRAVI Pipo u SRIDU pa TI genocidno krvolocno lopovce POHLUDIO! Ti si najveci vehabija sto postoji na zemaljskoj kugli jer ni prave vehabije nisu TOLIKO KRVOLOCNI ko ti srbine fasisto nacisto bijedna zvjeri izasla iz utrobe drakule!Zato i svoje poglavare nazivata VLADIKA-ko VAMPIR! BiH4EVER!
@LAZNI Pipo Prvo nije kulturno koristiti moj nick LAZNI Pipo!!! A sad ono sto sam htjeo napist te se zbunio: TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad NE-Bosnjacima ,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,ITD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku RS drzavu (Koja dana slavi i praznik slobode, sto joj ja od srca i cestitam)! A NE MUSLIMANSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da srbija nasplati SVE sto je neduzna trpela od nase drzave! BiH4NEVER!
TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Silajdzic,Tihic,Alija Izetbgovic su za svo vrijeme SPAVALI il STA?PA OVO JE SRAMOTA za jednu dravu?Da nema ORIGINALNI dokument o potisivanju Daytonskog sporazuma,i NARAVNO Francuska ga je FINO preradila u KORIST genocidne tvorevine! BOSNJACKI lideri vise se neg GLUPI i nesposobni! SVI SKUPA ko i onaj sto je krepo! BiH4EVER!
JAD I CEMER.... DABOGDA DJECU POGUBILI MA:::JKU VAM POLITICARSKU:::
Mijenjamo za 2:0 večeras.
jad i bijeda nase realnosti
opet ce to muslimani izgubit !!