Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF - mjesto gdje SDA kupuje, mjesto gdje Bakira svi postuju!
Ljudi, meni je pravo zao sto se raspada ova "najbolja Vlada" koja je proglasena nakon 5 dana od uspostavljana, jar ipak su oni najbolje i najvise lagali, najbolje i najtransparentnije krali, najbolje i najvise zaposljavali kumove, sestre,bracu, rodjake i ratne zlocince. Izgradise nam Prvu transferzalu eno nema vise guzvi, nabavise nam trolejbuse, samo sto se jos to ne vidi. Maglu i smog nam rastjerase, ma najbolji su. Evo pet dana placem za njima kao i Dino smrc, smrc, smrc.
LJUDI, kao sto svi znamo EDIN FORTO je 1972 godiste i on je 1992 bio punoljetan,pa samim time i vojni obaveznik. Medjutim,dok su se mladi momci dobrovoljno i cak maloljetni javljali u Armiju BIH i MUP, EDIN FORTO se kao kukavica spakovao i pobjegao u SAD i bio dezerter,kako se ne bi borio za nezavisnu drzavu BiH i odbranu naseg Bosnjackog naroda od unistenja.Tako je on indirektno i pasivno podrzavao srpsku agresiju na BiH i nas narod. EDIN FORTO je dezerter, kukavica, lopov i lazov.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citam komentare zelenih botova i ne mogu da se otmem dojmu koliko su njihovi komentari neargumentovani (da budem blag). Povrsne uvrede i nista vise. Gradjani i civilizovan svijet van granica BiH su prepoznali vas rad i podrzali ga. To je vas najveci uspjeh! Kada je najveca zamjerka politicaru u 2019. gdje je bio u ratu 1992. , ocigledno se radi o nekome ko nije korumpiran pa nemaju nista osim uvreda :) Samo rad, samo transparentno, samo naprijed! Iduci izbori ce sve reci !
@DostaDosta Objasni nam samo kako vjerovati covjeku koji je namjeravao uzeti 600 KM koje mu ne pripadaju. O kojem ti postenju govoris? Nemoral i odron.
Govorim o covjeku koji je priznao da je pogrijesio i odrekao ga se. Govorim o covjeku koji nije bahata seljacina vec radan i sposoban politicar. Govorim o covjeku koji ne urla "u ime noooroda" a od tog istog naroda otima hljeb iz ruku! Govorim o covjeku koji se bori za bolje sutra! Pa kako te bolan nije stid pisati odakle Radoncicu pare za tornjeve, a ministar sigurnosti? Tolike afere dokazane vi jedino za sta se imate uhvatit je 600KM AFERIM FORTO HALAL TI BILE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu SDA i ostale prateće ovce nesigurne. BOJE SE ! STRAH, STRAH i OPET STRAH od onoga što čuju na ulici, vide u komentarima i napisima. 300000 duša u KS je protiv njih Međunarodna zajednica posebice!
@alejalipa92 Tekst o povratku Isilovaca, citamotuA323 ne smije nista napisati.Nije mu SDA javila stav. Napisi brate da su to vasi puleni, da ce te ih cuvati a da ce Bosanci svih vjera da glabaju zbog toga od svijeta. Jer je voljeni Bakir tako rekao. Moj citamotua , nikad ti ni karaktera ni stava.
Hajd ne rise, mogu sve biti ali oni nesigurni! Pa oni napisali sve propise moj Forto!
KMEEEEEEE CRVENI KMERI
Cuj ovih podanika kako se utrkuju sa komentarima ugoditi svojim gazdama. Sad kad ih gazda pogladi po glavici i kaze "Dooobar, doooobar, uz nogu ..." Takvi ce nam sutra pucati u ledja.
E jebiga. Šta su i mogli za godinu dana?!? Ne dadoše im...nadjačali ih...izdali... Ali mislim da će se na idućim izborima desiti renesansa. Samo da glupani iz 4 prestanu da se "vade" i "peru".... gube glasove. Sa rogatim se ne bodi!!! Budi dostojanstven
Odnos pluseva i minusa na komentarima govori o raspolozenju gradjana. Izbori su blizu.
@samoobjektivno5 a 90% tih glasova su SDA botovi
Djesi na sigurni. Želim Vam brz odlazak uz pjesmu Plavog Orkestra ODLAZI NAM RAJA SRETNO I HAIRLI MRŠŠŠŠ U PM
Ja nemam nista sa SDA ni sabilo kojom strankom hejt za politiku, samo znam sta je kriticko razmisljanje za razliku od vas punoglavaca.
Gotovo kupite stvari i razligu
@el-bake ima,prodaja kurbanskog mesa iz zavoda u Pazaricu
SDA krade pare preko muzeja genocoda. Ima li većeg dna?
nije bio ofsajd. steta sto zad nije bilo VAR a isli bi na francusku a s njima smo se ranije znali nositi
ZA rjesavanje stambenog stanja efendije 120.000 maraka 😁
Nakon što je vlada brutalno raskrinkala decenijski kriminal SDA bratije i kada je bratija vidjela da se tek počelo otkrivat.Onda je Bakir dao Željku i Fahri SVE samo da se zaustavi ova vlada...Ali KASNO, gotovo je...Narod je vidio da postoje snage koje nude nešto dobro....Nada se probudila i ništa nas zaustavit neće...Pomest ćemo vas na izborima brutalno, a onda ide hapsana za sve što ste pokrali.
Primjetio sam veliki broj SDA botova zadnjih dana.Lako ih je preoznati jer se uglavnom kače na top komentar i optužuju druge da su botovi.
@Eemmir252 ***zna se ko kmeči zadnjih dana, samo ovim jugobalijama treba zaćerati bez vazelina da još više boli. Ma samo im treba trpati nek im oči ispadnu od zora.
@Eemmir252 dobar znak "panika botova" jedva cekam oduce izbore 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi Forto pa ti sam sebi ne vjeruješ a očekuješ da ti drugi vjeruju!? Šta ste bolan vi uradili kod vas su sve samo šatro-ideje i tu priča počinje i završava.