Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ ZA KOGA MI GLASASMO FUJ KOJI PROMAŠAJ
Bosnjaci ce postati ovim dogovorima kao kurdi u Turskoj, Turska je vec 25 god u pregovorima sa EU, a Kurdi nemaju nikakva prava u Turskoj.
trojka radi za ratne politike Hrvatskih i Srpskih nacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko nam odlučuje o državi Bože sačuvaj. Prodaju sve živo da bi napravili neki pomak prema eu koja nas ne želi.
Vidimo mediji u holandiji pisu o vezama trojkasa sa narkokartelima
Trojka su tri blećka koja babovinu prodaju u bezcjenje, a najpohlepniji medju njima je Konaković koji će i druga dva blećka jeftino prodati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako dosli tako i otisli
Vi radite sve smradu izdajnicki da izdate drzavu i da ispunite zelje Dodika i Covica! Samo nemate prostora da ostvarite vase izdajnicke namjere, jer vam patriotski blok to nedozvoljava. Sjeme vam se zatralo izdajnicko !
Forto nemoj samo ti izigravati politicara. Please, don't! KS je preveliki zalogaj za tebe. Ali jbg dos'o cudan vakat pa se i ti napeo na vise nivoe. Evo ne pljujem sve iz Trojke, ali ti ... Bitch please!
najbolje za BiH je da ti nista ne radis forto kao do sad
Trojka je ucijenjena i korumpirana, sve će isplivati samo polako
Kontra tih bezobraznih uslova, vi napravite bezobrazan uslov sa bosnjacke strane i to je to.
Bosnjaci ne pristajte na kompromise, sa drzavom se ne trguje, nema od izbornog zakona nista, a strane sudije ostaju dok se rs ne oslobodin nacionalizma. I to tako treba da ostane. Nebudite naivni ostat cete i bez EU i izgubiti sa kompromisima.
Čuj Forte izdajnika
Upravo se oglasila Američka ambasada. Ako BiH ne učini korak naprijed u martu , krivac će biti Dodik.
I COVIC
Recimo da ucinite sve te ustupke i napravi se korak ka Eu, ko ti garantuje da necemo ostati ko Turska, a vi predali sve poluge moci HDZ i SNSD
Svi smo gledali cirkus koji nam je bake priredio u vijećnici. Upropasti reviziju tužbe protiv srbije , nezna da softić nije legitiman. Seka , osmica , skaka , memić , fadil , respiratori , asim......
ja bih cijelu državu dao Kalesiji, od ovih ništa, sve ode u helać 😁
Kakav bolan napredak jado jadni.Napredak vidite vi koji ste blizu budzeta i raspolazete s njim pljackate narod i samo vi vidite neki pomak a narod sve bijedniji i siromasniji i vidi samo nazadak
Javio se neugkedni fikus koji je s konakovicem unistio KS i koji ispunjava zelje Dodika i ispod lupe prebacuje lovu RSu a sta i ocekivati od dezertera
Ovaj gmizavac je školski primjer potpuno promašene politike od sredine rata pa na ovamo (prije svega SDA) koja je dozvolila ovako nešto. Kako smo uopšte došli u situaciju da ovakve sline od ljudi odlučuju u naše ime o bilo čemu?