Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Forto da će ih čuvati vlastitim tijelom.
kakve sve kockoglave seljacine i primitivci "paradiraju" Sarajevom, ovi gejevi su najmanji problem.
Me evo to, nego sto ode milion iz budzeta za organizaciju, da mogu ikako, prestao bih puniti budzet kantona Sarajevo, majke mi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolest.
Bravo Forto, to je bitno a što 200 000 Sarajlija nije imalo vodu gotovo 48 sati to je OK i nebitno. Najbitnije je da ste podijelili u VIK otkaze nesposobnim a dali sposobnim da Sarajevo ko u ratu drže bez vode na +39 pa nosam kanistere ko 93- ti se toga nesjećaš jer si špobjego iz BIH iako si bio vojnosposoban braniti grad al Gey populaciju ćeš braniti od nenormalnih neokupanih Sarajlija Dodatno je problem Covid 19- možda si čuo za to pranje ruku i dezinfekcija gurbetu maloumni.
Mora ponoć jarana
Koga zanimaju ovi ... bacaju se pare na gluposti bolje bi ti bilo Forto da si se zabavio privredom a ne tim ...
KOJI OD OVIH JE FORTO
Predvodnici će biti Đaferović i Sejdo.
Uzas‼️‼️
Sve je ok bilo dok im nisu dozvolili da usvajaju djecu , to je nasilje nad djecom
Samo žele bocu prije vremena iako nisu 70+
Ma ja. Forto sa svojima
Allahu molim te uništi i Fortu i tu paradu,uništi ih kao što si uništio Lutov narod..Amin
Taman ti je tu
Meni su gori domaci ustase i centici od pedera i lezbejki
Forto 1 u safu hladno
Da se bogdo borite protiv uhljeba kao sto pljujete po LGBT clancima. Nikad nikog ko je gej i problematican nisam upoznala. Odvedes dijete u park a zvale se po klupama sa 12-13 godina, i to je okej? Sto ja moram to da gledam? I sta vam je sa tim "problemom reprodukcije" pa i da nisam gej ne bi htjela djecu Gdej da odrastaju? u ovoj drzavi? Daj ne nasmijavaj me molim te. I btw - vi sami radjate tu gej djecu i ima nas vise nego sto mislite!
Ljudi bre ko je dao ped... pare...