Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muka mi je od ovih koliko seru o SDA, a idu istim stopama. Koaliraju sa rusiocima drzave, idu im na noge. Fuj ste i nema sanse da ikad vise glas moj dobijete
Komentar je na mjestu, ali zanima me kako da iko poslije SDA napravi promjenu, bez koaliranja sa navedenim strankama kad znamo sta im je sve SDA omogucila i koju “kolicinu” vlasti je dala istima. Kako da se njih od jednom izbaci i ne ide sa njima, kad vode pola procesa u drzavi?
Trojkinim rukama su izabrani crnolistaši Čavara i Špirić. Toliko o principijelnosti. U ovom tenutku pod sankcijama SAD-a i UK su: Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović (UK,l), Predsjedavajući DN PS BIH Nikola Špirić (SAD), Predsjedavajući PD PS BiH Marinko Čavara (SAD), Predsjednik RS Milorad Dodik (UK i SAD). Njjihovo formiranje vlasti na državnom nivou su pozdravile ambasade SAD i EU. Nimalo im nisu bili sporni! Toliko!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav mulac. Ovaj nema potrebe ni da se komentariše, sam od sebe retardiran. Dajte Gavrilovu izjavu.
Ima ona kad je Zlatko Lagumdžija pitao Hasana Muratovića: "Gdje su pare Hasane"..a ovaj njemu otegnuto onako kako je pričao: "Pare su kod mene. Ja se borim da pare ne dođu u ruke takvih kao što si ti". E tako i ovdje nekako bi trebao ići odgovor ovoj trojici.
Jedan brunda, drugi vazi, a treci ko mali djecacic.
E jesi nam rekao neku novost.
VIDI OVOGA - ROHAVOGA - KAO ISLUŽENA PAČARVA ! SVE L-OPOV DO - LOPOVA !
Kad Bosna budu gradjanka drzava onda moze ovaj dezerter prestavljat Bosnjake u vlasti, posto nije gradjanska mene kao Bosnjaka moze predstavljat samo Bosnjak a ne ovaj jad, nebosnjak forto, jedna obicna sarajevska jajara!
Glavni Organizatori otimanja Drzave od naroda su 2 Zlikovca. Br 1 Bakir najbogatiji Balkan mafijas i br 2 reis Ceric lik koji je takodzer od Bosnjaka oteo IZ Bih i predao je na raspolaganje br 1
Kad kažeš oteta država misliš li i na onaj dio pod apsolutnom vlašću HDZ-a i SNSD-a ili te to me interesuje.
"Ne mogu pomisliti da bi naveli onakve stvari da nisu sto posto pouzdane" kaže Forto za amerikance. Pa ako su pouzdane onda dokaze na sud i lopove u zatvor. Ne trebaju konferencije za štampu. A ako su pouzdane pa im vjerujete i bez dokaza kako izglasašte kriminalca Čavaru u rukovodstvo te "nove" vlasti. Znate li vi ljudi šta su principi i imate li imalo obraza.
Ko o cemu Forto o SDA.
Niko nije bilje definisao (trojkaško) otimanje institucija od bh. patriota i isporučivanje istih Dodiku i Čoviću.ISPORUČILI SU DODIKU I ČOVIĆU BROJANJE PARA (MINST. FINANSIJA I UPRAVU ZA IND. OPOREZIVANJE), USKORO IM ISPORUČUJU I BROJANJE GLASOVA (CIK), EVO JOŠ DA IM ISPORUČE UPRAVLJANJE ZAKONIMA (USTAVNI SUD) - ONDA PAKUJMO KOFERE.
Pa na Ilidzi se prica ko 50 puta lajka Muzuru na drustvenim mrezama dobije neku komisiju ili poso.
Tako je,vi ste je oteli.
Tacno...
SDA bila citavo vrijeme u koaliciji sa HDZ-om i SNSD-om i jos su imali advokata u Komsica koji im je cuvao ledja dok su zelene budaletine prodavale zemlju. Sada kada nisu u vlasti, kmece im botovi o nekakvoj izdaji a u stvari SDA-ovci izdali sve zivo i mrtvo za sta se zalazu
Gdje ti je drug larson
A ovo je taj Forto??? E lasalmet šta je Sarajevo sebi dozvolilo.😂