Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu državu treba restartart i sve ispočetka oboriti sistem pun je virusa
Pa i sina u OSA-u uhjebio...ja drzave i qurca...
@Mosnjic Ne treba drzavu restart...nego neprijatelje sa lijeve i desne strane BiH!!! Restatrujem im stare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako sam dobro skuzio ovo, stari kriminalac koji je na crnim listama modernih zemalja je imenovan da nadzire obavjestajno sigurnosnu sluzbu drzave? :)
zahvaljujem klix-u na duplom banovanju, bas sam se lijepo odmorio za ovaj mjesec dana od ovih politickih gluposti
Ista prezimena, slične face evo već 25 godina. Njemačka otkupi ovo parče zemlje pa da barem ne moramo mi ići.
Vidi ti ručica sto se „jaranski“ dodiruju.... foto=1000 riječi
Bože, šta će bit sa nama kad ova bagra pokrepa? Pa u 3, 4, 5 komisija, đubrad jedna.
klošar covic
Veliki dio neuke stare populacije, uzgojena mladunčad i mali procenat kvalitetno obrazovane srednje generacije može dati samo korupciju, lopovluk i laž koji su sada na sceni. Cilj je odlazak mladunčadi kao jefine radne snage koji će proizvesti demografsku rupu koju će popunjavati garavi iz Afrike i Azije. Oni koji vam pod šapom drže centralnu banku i koji vam uredjuju zakone su vam odredili ovu sudbinu. Za vašu lojalnost ovoj ideji njeni protagonisti će vam pokloniti po jednu bananu.
basna je priča u kojoj životinje govore kao ljudi a BOSNA je država u kojoj se političari ponašaju ko' životinje
nije to bosna uo je basna
E budala i komentara Treba ignorisati izbore
DA BOG DA POCRKALI SVI VI I VASA DJECA KOJU GURATE DA PLJACKAJU SIROTINJU U OVOJ ZEMLJI. NAJVECA STE KRIMINALNA ORGANIZACIJA U EUROPI.
Moje skromno misljenje..zavadi pa vladaj.Onog dana a valjda ce nekad i doci i taj dan kad SDA sa kupovnim strankama i SNSD i HDZ shvate da gube moc u torovima nacionalizma,tada dragi moji ocekujte novi rat.Jer oni ce i rat lakse podnjet od poraza da su niko i nista.
Asim Sarajlic kao margarin...u sve se mijesa, frajer je clan u 5 komisija.
spiricev sin nije uposlen u osa...nego je uhljebljen u to leglo nepotizma kupljenih diploma naglih bogacenja i onih koji rade kao spijuni za susjedne i komsijske agencije na stetu drzave...to se istetoviralo zenske agentice silikone nabacile nosaju skupocijenu garderobu i posjeduju skupocijene automobile s kojima se trkaju po gradu...drzavu kostaju previse a droge i stranih spijuna na izvoz...
treba tim svim uhljebima napraviti reviziju diploma i ispitati za koga ko radi i djeluje...
Bjezite djeco iz ove vukohebine. Alija i SDA su izdali sve one koji vooe ovu drzavu. Potpisali su 95. da je kriminal i korupcija legalna stvar a da ratni zlocinci, imaju oravo na svoju drzavu tzv. RS na kostima hiljadu ubije ih Bosnjaka.....nikada nece biti hajra u Bosni sto se kaze..
Ima li gdje Genjca, malog pacova, i Osmanovica, malog seljacica, uhljebi jebeni, povraticu od takih dupelizaca.
boze dragi hvala sto si stvorio ameriku koja ce bandu da pomete