Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halvaluk!!!! Čestitam nakon 6 mjeseci intenzivnog rada, sram da vas bude sve odreda.
dok je oni formiraju druga već na vratima
dir@ pa znam ja da ce nama bit isto (možda i gore), ali eto ipak u svakom od nas tinja 1% optimizma u nadu i bolje sutra. Pa ostaje nam da vidimo, sta i kako ce bit.
Emir Suljagic- prvo ministar obrazovanja a zatim zamjenik ministra odbrane... LOGICNO !!!
Sta ocekivati u zemlji gdje jedan ministar kulture (citaj Residat), na pitanje da li cita, kaze "Nisam ljubitelj knjizevnosti". Eto kakvi su nam "strucnjaci" zaduzeni za kojesta. Tu pamet zastaje.
jel ovo prvoaprilska šala??
da im nisu plate u pitanju nebi oni još formirali vladu, pohlepni gadovi.
valja ih sad trpit
fala kurcu
Ode vlast u propast :D
Trebali su samo jedno kolo razbaciti poslije jebiga da proslave hahahahaha
Ko ceka taj do mjenice.
Fujjj
Vidi Georga iz Sainfielda haha, zalosti ko je predstavnik
Ova vijest me zatece na solji u vece-u dok sam prebir'o po fejzbuku u cilju pronalaska dobrih trebaa...kad u po frke naletih na ovu vijest kao da nesta duboko u meni zavrista i pojuri van,mene obli hladan znoj i zacu se neki cudan zvuk kao kad bacite karburator u more...zavlada tisina i smrad...opet mi proradi cirkulacija i poceh da osjecam noge...uslijedila je emocija spokoja pomjesana sa osjecajem dugorocne tegobe...neka nam je dragi Allah svima na pomoci!!!
Ne gledaj nas Ja Rabbi
E moj Emire Suljagić, za sve njih si doktor nauka, izmislio svijet a eto ne dobi ni mjesto ministra nego zamjenika. Kakav kretenluk, nije ni čudo što smo zemlja bijednika i jadnika kada nam takve ljude postavljaju za zamjenika nekog tamo ministra a ljude u četvrtoj dobi života na ključna mjesta. Još malo Bevanda neće znati je li pošao ili došao a Semiha..hahaha od nje godinama ništa. I sve tako ukrug. Jad smo mi zajedno sa našim uvaženim ministrima.
Hvala bogu sad mogu umrijet na miru kad znam da je zemlja u sigurnim rukama.
samo se rotiraju, iste face godinama... nema nama naprijed
Znaci Romi i ostale manjine kao da i ne postoje u ovoj drzavi usranoj