Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka si ih Marjanoviću. Nego, jesi li ti u DEMOKRATSKOJ FRONTI ? Pa tako će vjerovatno biti kada osvojite vlast!
Pa nije li ovaj ministar kao dao ostavku? Ili su to samo igrice i podvale ovdašnjih političara
Formiranje jedinstvenog Upravnog odbora UNSA i ušteda od pola miliona je za pohvalu, ali ukidanje Kantona Sarajevo donijelo bi uštedu još od najmanje dva miliona KM.
Uopste mı nıje jasno sta ce unıverzıtetu upravnı odbor. Ako ıma senat nema potrebe za UO. Ja mıslım da je UO samo bacanje novca ı to bezpotrebno pogotovo na unıverzıtet u UO se bıraju polıtıckı podobnı kadrovı. Jednostavno treba prılagodıtı zakon ako bı unıverzıtet bıo bez UO a senat ı rektor preuzelı bı ovlastenja UO-a.
E ovako treba za početak i federaciju urediti, isti posao ce raditi umjesto 240 11 ljudi... BRAVO