Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3em ti Milorade još jednom ma7er.
Kao lovacko drustvo :)
Slike s maturalca. 4B, za uspomenu i dugo sjećanje.
Samo da se Zna KOMANDAT je iz Sandzaka
Sve jedinice OS su po standardima NATO. Ne razumijem čemu ovaj naslov.
Hvala zeljko i bakire
Ne dao dragi Bog da se zapuca. Vratite normalnu vojsku, a ne ovi oficiri sa travnickim diplomama. Strah me kad vidim ko je sve u vojsci i da završava fakultet.
A distanca?
Sve džaba dok RS i njihovi srpski Generali ne budu lojalni. Znači svojom voljom u NATOu. Inače Putin sve sazna.
Koji teletabisi i vojska, sto se sprdate Bihklikxovci. Da ste pametni bili bi neutralni i sa obucenom voskom za pomoc civilnom drustvu u slucaju nepogoda, sa kvalitetnom opremom u kriznim situacijama polava, zemljotres, požar...
E sprce se javilo onaj klempotres im vodi vojsku nema 2 razreda osnovne a za vojsku bio nesposoban 🤣 nabavljaju oruzje od 50 zemalja od rusije do kine a ustroj im jos iz doba propale sfrj
SDA ce nabaviti najmocnije i najjace oruzje za nasu prelijepu OSRBiH! 💚💚💚
oce li imati dzabane?
Joj, preuzeli Manjaču, a niko ne zna. Mile im još nije rekao.
NATO na Drinu i problema nema
pa nece po .... da ne kazem sad po kojem
Ukinuti podršku ovim plaćenim obojicama. Ne želim da se mojim novcem (kao poreznog obveznika) plaćaju ubojice i uhljebi.